Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Thomas Dybdahl

28.05.2024

Grieghallen
(Se kart)Pris fra kr 2240,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost


Scandic Ørnen kr. 2240
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Bergen

Thomas Dybdahl - Grieghallen

med TrondheimSolistene
​Intense vennskap for vokal, gitar og strykere.Teenage Astronauts er Thomas Dybdahls tiende soloalbum siden debuten …That Great October Sound (2002). Det startet i studio med samtaler om oppvekst og vennskap. 

 

«Jeg har skrevet min del av låter om brudd og forhold opp igjennom årene. Det er som regel disse historiene som får i gang min kreative prosess, men da jeg tenkte tilbake på min egen ungdomstid, gikk det opp for meg at min første hjertesorg ikke ble forårsaket av et brudd, men av at min beste venn plutselig fikk seg kjæreste. Jeg følte jeg skulle dø, så knust var jeg. De jeg navigerte ungdomstiden sammen med var jo det viktigste i verden. Vi følte oss som oppdagere, udødelige til tider og snøfnugg til tider. Noen vennskap gikk over, noen endte i tårer og noen har vart til voksen alder. Dette er et album om og til disse,» skriver Dybdahl. 

 

Teenage Astronauts er et samarbeid med den Grammy-vinnende produsenten Larry Klein (Joni Mitchell, Herbie Hancock m.fl.), arrangøren Vince Mendoza (Björk, Joni Mitchell m.fl.) og tekstforfatteren Edie Kuhnle Ottestad, som Dybdahl sist jobbet med på Oktober-trilogien.  

 

Vokal, akustiske gitarer og strykeorkester er sentrale elementer i Teenage Astronauts. Grunnlaget ble spilt inn i California, før Mendoza skrev strykearrangementene som så ble spilt inn i Stavanger.  

 

«Vi gleder oss til å vise frem disse nye sangene og andre fra katalogen, sammen med et fantastisk band og de fabelaktige musikerne i TrondheimSolistene på Festspillene,» skriver Dybdahl. 

 

Foto: Sondre Michaelsen

 

Varighet: Ca. 1 time og 30 minutter.

For mer informasjon sjekk Festspillene i Bergen sin hjemmeside HER

Show & Teater i Bergen


Konserter i Bergen