Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Eva Weel Skram

18.11.2017

Grieghallen
(Se kart)Pris fra kr 1140,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost.


Scandic Neptun kr. 1270
Radisson Blu Royal kr. 1215
Scandic Byparken kr. 1140
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Bergen

Eva Weel Skram - Grieghallen

Eva Weel Skram og Thomas Stenersen, som for mange er kjent som Eva & The Heartmaker, spiller som akustisk duo denne kvelden i Grieghallen.


2016 ble året hvor det virkelig løsnet for Eva. Hun gjestet årets sesong av Hver gang vi møtes, som viste Eva i godt selskap med blant andre Wenche Myhre, Ravi, Admiral P og Henning Kvitnes.

Noen av låtene fra hver gang vi møtes har Eva gjort til sine egne, som for eksempel hennes nydelige versjon av Henning Kvitnes’ «Evig Eies».

 

Som om ikke det var nok fikk Eva sitt første barn, og midt oppi alt dette spilte hun en drøss med konserter over hele landet som kulminerte i ikke bare én, men to utsolgte festkvelder i Operaen i Oslo.

Året ble avsluttet med tittellåten til NRKs nye julekalender «Snøfall», hvor Eva sang «Selmas Sang», som allerede har skrevet seg inn i historien som en av de klassiske, norske julesangene.

              

2017 skal heller ikke bli noe dårligere år for Eva. I februar legger hun ut på en ny norgesturné, og i løpet av året kommer det mye ny musikk – denne gang med tekster på norsk!

 

Som Eva & The Heartmaker har de for lengst etablert seg som en av Norges mest suksessfulle popgrupper. Med slående popperler som «Mr. Tokyo», «Signals», «Gone in a flash», «Traces of you», «Joanna», «Calling You» og «Told You», som alle har dominert radiolistene, har Eva også tidligere mottatt vidstrakt anerkjennelse fra både publikum og kritikere.

 

Idet denne konserten annonseres, er Eva på vei ut på en vårturné, hvor et utsolgt Ole Bull Scene står på turnélisten søndag 12. februar.

Konserten i Grieghallen kan i den sammenhengen på mange måter regnes som en ekstrakonsert, så om man ikke fikk sikret seg billetter til Ole Bull Scene er det bare å slå til før også denne konserten blir utsolgt!

Show & Teater i Bergen


Konserter i Bergen