Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Evig Ung

07.11.2024 - 15.11.2024

Forum Scene
(Se kart)pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost

Julemiddag inkl. på Neptun.

Scandic Neptun kr 2190
Scandic Byparken kr 1495
Scandic Torget kr. 1550
Hotel Norge by Scandic kr. 1710
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Bergen

Evig Ung - Forum Scene

Braksuksessen «Evig ung» kommer til Forum Scene 8, 9, 14 og 15. november 2024!

Forside

Nettavisen - Scenekunst av slaget som vil bli husket - lenge


Forside

Dagsavisen - Underholdning av den mest sjarmerende sorten


Forside

Aftenposten - Storartet morsomt


Forside

Nettavisen - Stor musikalsk humor 

Så langt har over 60 000 (!) publikummere fått med seg denne kritikerroste latterbomben av en komedie som har spilt for fulle hus på Chat Noir i hele høst. Endelig står Bergen for tur!

 

«Evig ung» er en musikalsk komedie full av Rock'n'roll, varme og dødelig frekk humor. Flere tiår etter sin storhetstid som skuespillere har Hege Schøyen, Bjarte Hjelmeland, Henrik Mestad, Mari Maurstad, Paul-Ottar Haga og Gisle Børge Styve flyttet inn på sykehjem. Bygget som tidligere huset ærverdige Forum Scene har nå blitt forvandlet for å imøtekomme byens aldrende befolkning.

 

Her har de eldgamle skuespillerne slått seg til ro for å nyte sine eldre dager og mimre tilbake til en tid som for lengst er forbi. Den monotone hverdagen brytes først når den strenge sykepleieren, spilt av Benedicte Søreng, setter i gang med allsanger og nedlatende aktiviseringstiltak som hode, skulder, kne og tå. For det er det gamle folk liker, ikke sant? 

 

Gjengen har riktignok bikket 90 for lengst, men nekter å svinne hen. En dag får seniorene nok. Så fort sykepleieren snur ryggen til, blir de indre rebellene vekket til live med en urkraft som har overlevd siden glansdagene på teateret. Det viser seg at det fremdeles er mye futt i de gamle kroppene, og de er slettes ikke så resignerte som det ser ut som. For selv om det kan være tøft å bli gammel, kan man fortsatt føle seg som en 25-åring og ha et ønske om å spille hovedrollen i sitt eget liv - en aller siste gang. 

 

«Evig ung» er en musikalsk komedie med trøkk som handler om det å bli gammel, spekket med dødelig frekk humor og et skråblikk tilpasset vår tid. Publikum kan glede seg til en perlerekke av kjente pop- og rockelåter fra de siste 50 årene, med passende titler som “Stayin Alive”, “Forever Young” og “I Will Survive”. Velkommen til en særegen blanding av humor, varme, musikalske innslag og ettertanke som treffer deg rett i hjertet.

 

Anmelderne hyller «Evig ung» opp i skyene og kaller forestillingen for «høstens store vinner» - Nettavisen.

 

Varighet: ca. 90 minutter uten pause

 

Show & Teater i Bergen


Konserter i Bergen