Meld deg på nyhetsbrev




Populære Eventer

Love Actually live in concert

20.12.2024 - 20.12.2024

Grieghallen
(Se kart)



Pris fra kr 1725,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost


Hotel Norge by Scandic kr. 1725
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Bergen

Love Actually live in concert - Grieghallen

Gjør deg klar til et gjensyn med den mest livsglade juleklassikeren av dem alle. Grieghallen sikrer julestemningen når vi forvandler Griegsalen til "filmsal" og viser Love Actually med Stockholm Concert Orchestra.


Love Actually er en stjernespekket film fra 2003 som foregår i London i førjulstiden. Filmen vever sammen en rekke ulike skjebner og kjærlighetshistorier. Her møter du alt fra den nye statsministeren som forelsker seg tretti sekunder etter å ha kommet inn i Downing Street til en forvirret forfatter som rømmer til Sør-Frankrike for å pleie sitt knuste hjerte. Du rødmer til den aldrende rockestjernen som prøver å gjøre comeback for enhver pris, føler med den gifte kvinnen som sørgmodig setter på Joni Mitchell og sjarmeres av skolegutten som er forelsket i den peneste jenta på skolen og vil gjøre alt for å vinne hennes hjerte.

 

Gled deg til at oppleve Keira Knightley, Liam Neeson, Emma Thompson, Alan Rickman, Colin Firth, og Hugh Grant og mange fler når Grieghallen skrur på julestemningen for fullt og viser Love Actually med live symfoniorkester.

 

Det er Stockholm Concert Orchestra som spiller musikken til filmen!

 

Filmen blir vist i originalversjon med norsk tekst.

 

Arrangør: Grieghallen 

Varighet : 2t og 35min inkl. 20 minutters pause

Aldersgrense: 12 år (barn ned til 9 år sammen med voksne)

Show & Teater i Bergen


Konserter i Bergen