Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Brit Floyd

07.10.2017

Grieghallen
(Se kart)Pris fra kr 1370,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost


Scandic Byparken kr. 1370
Scandic Neptun kr. 1445
Radisson Blu Royal kr. 1475
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Bergen

Brit Floyd - Grieghallen

The World's Greatest Pink Floyd Show
Immersion World Tour 2017
BRIT FLOYD ER TILBAKE I GRIEGHALLEN! 

Du kommer ikke stort nærmere å oppleve Pink Floyds storhet, enn ved å se og høre det sensasjonelle showet til publikumsfavorittene Brit Floyd. Med sin Immersion World Tour 2017 lover de å levere sin beste og hittil mest ambisiøse gjengivelse av Pink Floyds storslagne liveuttrykk. 


Brit Floyd – The World’s Greatest Pink Floyd Show, returnerer til Europa i 2017 for å presentere Immersion World Tour 2017, som med finesse og eksplosivitet byr på tolkninger av det beste fra hele Pink Floyd sin karriere. Brit Floyd signerer med en lyd-, lys- og videoopplevelse så spektakulær at det ville gitt legendene i Pink Floyd bakoversveis.

Den nye forestillingen inkluderer musikk fra et bredt spekter av Pink Floyd sine mestselgende album, inkludert The Dark Side of the MoonWish You Were HereThe Wall og The Division Bell, samt en spesiell hyllest til Animals, som i 2017 markerer 40 års jubileum. Det ryktes også om en showstoppende gjengivelse av låten Dogs og en lang rekke andre Pink Floyd-perler.

 

‘The perfect rock show’ - LA Times

'Magnificent… a musical masterpiece' – Ticketmaster

Brit Floyd-showet har etablert seg som et must see-fenomen i rocken – og er populært betraktet som den beste live-hyllesten til det legendariske bandet Pink Floyd. Med stor respekt og nøyaktighet, gjenskaper Brit Floyd i 2017 de sensasjonelle dimensjonene fra Pink Floyds finaleturné i 1994 – The Division Bell tour. De som kjenner denne legendariske turnéen vet at det bl.a. betyr sirkelskjermer, storslått lysdesign, laser og flust av teatralske elementer. 

 

Presentert av Bergen Live & Live Nation

 

Show & Teater i Bergen


Konserter i Bergen