Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Halvdan Sivertsen

27.09.2025

Grieghallen
(Se kart)Pris fra kr 1435,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost

2-retters middag inkl. på Neptun.


Scandic Neptun kr. 1785
Scandic Byparken kr. 1435
Scandic Torget kr. 1505
Hotel Norge by Scandic kr. 1710
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Bergen

Halvdan Sivertsen - Grieghallen

På tur opp og på turné.


En av mesterne innen norsk visesjanger, Halvdan Sivertsen, får tydeligvis ikke nok av å møte sitt store publikum. Og de får ikke få nok av ham. Nå inviterer Halvdan til nye musikalske møter i konsert- og kulturhus over hele landet.

 

Med seg på veien har Halvdan sitt faste band og crew, noe som garanterer at sangene hans får den aller beste innpakning. Fra det lyriske, vakre og lavmælte til heftig og rocka backing. Med mye flerstemt koring, og med lyd- og lysdesign fra øverste hylle.

 

«Bandet mitt er A-laget. Kunne ikke ønsket meg bedre musikere. De bidrar med så mye kreativitet, sjangerforståelse og engasjement at jeg aldri føler at konsertene blir rutinepreget. Det skjer store og små musikalske overraskelser og nyanser på hver eneste konsert, som sender smil oss imellom, og som publikum ofte får med seg. De registrerer bandets unike spilleglede og responderer på den. Av og til blir jeg helt rørt».

 

Halvdan Sivertsens liste over udødelige låter er lang, så det er nok å ta av, og publikum vil ikke bli skuffet. Og Halvdan kan melde om et bandet er spillesugne og gleder seg – masse!

 

Bandet:

Halvdan Sivertsen, Vokal og gitar

Håvar Langaas Bendiksen, Div gitarer og vokal

Terje Nohr, Div gitarer og vokal

Trond Viggo Solås, Bass og vokal

Johannes Winter Farstad, Keyboards og vokal

Rune Mathisen, Slagverk   og vokal

Show & Teater i Bergen


Konserter i Bergen