Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Sigrid Bonde Tusvik

04.03.2022 - 05.03.2022

Ole Bull Scene
(Se kart)Pris fra kr 1015,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost

2-retters middag inkl. på Neptun.


Scandic Neptun kr. 1315
Scandic Byparken kr. 1015
Hotel Norge by Scandic kr. 1240
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Bergen

Sigrid Bonde Tusvik - Ole Bull Scene

Norges tøffeste og mest engasjerte komiker og programleder, Sigrid Bonde Tusvik, kommer tilbake til Bergen!


Vi lever i en verden der du kan få til hva som helst, men vi sitter helst i timevis og blir forbanna på fremmede i kommentarfelt. Kanskje vi bør skylle internett ut av kroppen av og til?

 

Visste du at sladder er viktigere for mennesker enn ild? Og hvorfor er vi fortsatt usikker på om rotta hadde skylda for svartedauden? Noen generasjoner senere står vi likevel bleke igjen på bussholdeplassen og tviler på om dette rotteracet er verdt å leve. Hva gjør man med en ubrukelig anakonda i stua? Og hvem blir egentlig utsatt for en heksejakt? 

 

Sigrid Bonde Tusvik har vunnet komiprisen for årets kvinnelige scenekomiker og publikumsprisen for årets morsomste. Hun har hatt kjempesuksess med en av Norges første og største podcaster, «Tusvik&Tønne», er en av de mest populære spaltistene i Dagsavisen og har tre halvgode bokutgivelser bak seg. Hun har tidligere også hatt kjempesuksess med forestillingene «Mot i brøsta» sammen med Else Kåss Furuseth og Henriette Steenstrup (2014) , «Tusvik&Tønne – Skammer seg» (2015) og «Tusvik&Tønne – På oppdragelsesreise» (2017).

 

Gled dere til et unikt fyrverkeri av en forestilling – Sigrid Bonde Tusvik er i fyr og flamme!Av og med: Sigrid Bonde Tusvik
Regi: Martin Beyer-Olsen

Tekstredaktør: Pernille Johnsen

Lyddesign: Kjetil Husøy

Lysdesign: Daniel Sørensen

 

Show & Teater i Bergen


Konserter i Bergen