Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Sigrid Bonde Tusvik

26.11.2020 - 28.11.2020

Ole Bull Scene
(Se kart)pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost

Varm Julematbuffet inkludert på Neptun og Ørnen.

Scandic Byparken kr 1110
Hotel Norge by Scandic kr 1340
Scandic Neptun kr 1730
Scandic Ørnen kr 1910
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Bergen

Sigrid Bonde Tusvik - Ole Bull Scene

Norges tøffeste og mest engasjerte komiker og programleder, Sigrid Bonde Tusvik, lanserer sin første standupforestilling!


Vi lever i en verden der du kan få til hva som helst, men vi sitter helst i timevis og blir forbanna på fremmede i kommentarfelt. Kanskje vi bør skylle internett ut av kroppen av og til?

 

Visste du at sladder er viktigere for mennesker enn ild? Og hvorfor er vi fortsatt usikker på om rotta hadde skylda for svartedauden? Noen generasjoner senere står vi likevel bleke igjen på bussholdeplassen og tviler på om dette rotteracet er verdt å leve. Hva gjør man med en ubrukelig anakonda i stua? Og hvem blir egentlig utsatt for en heksejakt? 

 

Sigrid Bonde Tusvik har vunnet komiprisen for årets kvinnelige scenekomiker og publikumsprisen for årets morsomste. Hun har hatt kjempesuksess med en av Norges første og største podcaster, «Tusvik&Tønne», er en av de mest populære spaltistene i Dagsavisen og har tre halvgode bokutgivelser bak seg. Hun har tidligere også hatt kjempesuksess med forestillingene «Mot i brøsta» sammen med Else Kåss Furuseth og Henriette Steenstrup (2014), «Tusvik&Tønne – Skammer seg» (2015) og «Tusvik&Tønne – På oppdragelsesreise» (2017).Gled dere til et unikt fyrverkeri av en forestilling – Sigrid Bonde Tusvik er i fyr og flamme!

Show & Teater i Bergen


Konserter i Bergen