Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Sound of Music

11.04.2024 - 25.05.2024

Folketeateret
(Se kart)Pris fra kr 1815,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost


Scandic City kr. 1815
Scandic St. Olavsplass kr. 1815
Grand by Scandic kr. 2380
Scandic Holberg kr. 1815
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Oslo

Utsolgt. Kun tilgjengelig via telefon.Sound of Music - Folketeateret

Endelig kan vi dele at den storslåtte og kritikerroste musikalen “The Sound of Music” settes opp igjen på Folketeateret, våren 2024!


The Sound of Music er en av de mest ikoniske musikalene i historien, og det settes opp en like stor og spektakulær produksjon som i 2019, som igjen vil begeistre publikum i alle aldre. Med fengende sanger, en rørende historie og imponerende scenografi, vil The Sound of Music ta deg med på en reise gjennom fjellene i Østerrike og inn i hjertene til en familie som kjemper for frihet og kjærlighet. Dette er en hjertevarm musikal om familiebånd og kjærlighet, som bygger på den virkelige historien til von Trapp-familien fra Salzburg i 1938. Med den dystre trusselen fra et styrket Naziregime i nabolandet Tyskland som bakteppe, handler The Sound of Music om den klosterutdannede Maria Rainer, som blir guvernante til enkemannen kaptein Georg von Trapp sine syv barn.

 

Ingen musikal har så mange kjente og kjære sangtitler som denne. The Sound of Music har en rekke prisvinnende sanger som vil glede det norske publikum, blant annet “Do-Re-Mi”, “My favourite things”, “The Sound of Music” og “Edelweiss”, for å nevne noen.

 

The Sound of Music har nypremiere 11. april 2024!

Show & Teater i Oslo


Konserter i Oslo