Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Sibbe fra Sandnes

17.08.2024 - 28.09.2024

DNB Arena
(Se kart)Pris fra kr 1775,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost

Sitteplasser i Felt K 17.08.24
Sitteplasser i Felt L 28.09.24


Scandic Stavanger Park kr. 1775
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Stavanger

Sibbe fra Sandnes - DNB Arena

Det er Sibbe-eufori om dagen – det nynnes på «Laila» og FOMO-feelingen er til å ta å føle på.


Folket SKAL ha med seg once-in-a-lifetime stemningen når SIBBE gjør et eksklusivt comeback og som han sier selv – THIS IS IT! Det blir ikke noe mer. Det er nå det skjer, i DnB arena neste år! Nå er det ONE, Two and TRI!

 

Sibbe er rollefiguren som startet karrieren til talentfulle Kristian Valen. Nå drar han fram Sibbe som en hyllest til det som etter hvert ble et av Rogalands største musikkfenomen med over 300 000 solgte CD-er, utallige opptredener og en bølge av hits. Rollefiguren «Sibbe fra Sandnes» fikk etter hvert et omfang ingen kunne ha tenkt seg på forhånd og låtene gikk som en farsott gjennom hele fylket og spredte seg etter hvert rundt om i hele Norge. 

 

Det hele startet da Valen var radiovert, og ikke hadde noen innringere. Da tok ideen med Sibbe fra Sandnes form. Dette vokste på seg i løpet av Valens år på radio til å bli en av Rogalands største musikksuksesser gjennom tidene. Det ble VG-lista På tross av presse slakt og der rektorer på ungdom og videregående skoler gikk fysisk ut og bad elever om å ikke høre på Sibbe eller kjøpe musikken. Bedre reklame kunne ikke «Sibbe» ha håpet på!

 

Kvelden vil bringe tilbake minner med hits som «Laila», «Å Margot», «Eg va for tysste», «Taunoss» og «Sandnes» - og mange flere av sangene som dominerte 90-tallets gutterom og fester. Kristian Valen er Scandinavias mest-selgende komiker gjennom tidene. Langt over 1 million billetter her det blitt gjennom årene og karrieren kan skilte med egne TV-show, Valen-TV og over 4 måneder med utsolgte show i Las Vegas. Så hva annet er naturlig enn at Valen tar oppvarmingen sjøl!

 

«Valen kjører og egen «oppvarming før konsert» der han for første gang gjør det han gjorde i nesten 1/2 år i Las Vegas der han imiterte 80- og 90-tallets rockeband. Listen er lang og god og stappfull av hits. ALLE SKAL FÅ!  Det handler om Guns n` Roses, AC/DC, Roxette, A-ha, Metallica, Whitesnake, Bryan Adams, Return, Åge Aleksandersen, Johnnie Cash og mange flere der Kristian Valen med band og et imponerende sceneshow vil skape en atmosfære av allsang og nostalgisk glede!

 

Det er duket for en festaften av de sjeldne når «Sibbe fra Sandnes» toppe heile driden i Dnb arena. Det er bare å finne fram smilet og de gode minnene! 

Show & Teater i Stavanger


Konserter i Stavanger