Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Smokie

12.10.2024

Grieghallen
(Se kart)Pris fra kr 1330,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost

2-retters middag inkl. på Neptun.


Scandic Neptun kr. 1690
Scandic Byparken kr. 1330
Scandic Torget kr. 1430
Hotel Norge by Scandic kr. 1580
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Bergen

Smokie - Grieghallen

- The Legacy Tour
Smokie opplever nå en ny vår, spiller på alle de største og fineste arenaene, og har et fantastisk billettsalg. Lørdag 12. oktober kommer de tilbake til Bergen og Grieghallen!Dette er det evig populære bandet som slo gjennom første gang i Norge med «If you think you know how to love me» i 1975 og som året etter lå på listene i hele 33 uker med storslageren «Living next door to Alice».

 

De fortsatte med å levere store hits og storselgere til langt ut på 90-tallet, og de er det bandet som har ligget lengst på VG-listen, med Beatles som en god nummer to. Siden den gang har Smokie nærmest blitt en del av det norske språket. Enten man liker dem eller ei, alle vet hvem de er og kjenner noen av låtene deres. De har et stort og svært trofast publikum over store deler av verden.

 

Siden sist har dessverre bassisten Terry Uttley gått bort. Han har blitt erstatta av Luke Bullard, sønn av keyboardisten Martin Bullard. Luke har med jevne mellomrom vært vikar for Terry de siste fire årene og er derfor allerede godt kjent for mange av Smokie-fansen. Martin Bullard har sammen med trommis Steve Pinnell vært med i Smokie siden 1988. I fjor valgte Mike Craft å takke av etter å ha vært vokalist i 26 år, og han har blitt erstatta av en svært god gammel venn av bandet, Pete Lincoln. Pete har vært frontmann i kjente band som Sweet og Sailor, og jobba med flere store internasjonale stjerner som Sir Cliff Richard, Tina Turner og Shakin Stevens. Mick McConnell trakterer gitar og mandolin, og har gjort det siden 1996. Denne gjengen gjorde sine første konserter i Helsingborg og Malmø i november 2021, for to fulle hus og et begeistret publikum. Mange mener at bandet aldri har vært bedre enn det er nå.

 

Norge er fremdeles ett av de landene som betyr mest for dem, og derfor fortsetter de å komme tilbake hit for å møte sitt entusiastiske publikum, år etter år. De har solgt nesten to millioner plater bare i Norge og med seg i bagasjen har de alle de gode, gamle låtene, samt en del nyere materiale.

Show & Teater i Bergen


Konserter i Bergen