Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

The September When

11.10.2024

Grieghallen
(Se kart)Pris fra kr 1435,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost

2-retters middag inkl. på Neptun.


Scandic Neptun kr. 1795
Scandic Byparken kr. 1435
Scandic Torget kr. 1535
Hotel Norge by Scandic kr. 1685
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Bergen

The September When - Grieghallen

The September When feirer sitt feteste album i Grieghallen.


I år er det 30 år siden albumet Huggermugger ble sluppet. Fredag 11. oktober inntar The September When Grieghallen med en storslagen feiring av albumet som virkelig løftet supergruppa opp i elitedivisjonen.

 

«Denne kvelden blir en feiring av Huggermugger og 90-tallet. Publikum skal få oppleve hele albumet live, men målet vårt er å lage en uforglemmelig konsertopplevelse med musikalske øyeblikk fra hele karrieren vår. Konserten blir også en hyllest til våre brødre Morten og Stene», forteller Morten Abel, Helge Hummervoll og Gulleiv Wee.

 

The September When, med Morten Abel i spissen, er ett av sin generasjons mest definerende norske band, og Huggermugger fra 1994, regnes som bandets mest fullendte album. Platen har tålt tidens tann uforskammet bra, og låter sofistikert, følsomt og massivt på samme tid. Det inneholder også noen av Abels fineste øyeblikk som tekstforfatter, som på den udødelige hiten «Cries Like A Baby». 

 

Albumet solgte over 100 000 eksemplarer da det ble sluppet, og sikret bandet legendestatus i norsk rock.

 

Nå er bandet klare for å skape nye minner, og det er et revitalisert band i toppform som inntar Grieghallen 11. oktober.

Show & Teater i Bergen


Konserter i Bergen