Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Gåte

14.09.2024

Grieghallen
(Se kart)Pris fra kr 1290,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost


Scandic Neptun kr. 1290
Scandic Byparken kr. 1290
Scandic Torget kr. 1390
Hotel Norge by Scandic kr. 1540
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Bergen

Gåte - Grieghallen

Det er duket for en helt spesiell septemberkveld i Grieghallen 14. september med selveste Gåte på scenen.


Folkrockbandet har fått æren av å representere Norge i Eurovision i mai, og er kjent for å være et liveband uten sidestykke. Det blir trolsk stemning og energi utenom det vanlige i byens storstue.

 

I 2023 bega Gåte seg ut på en triumfferd av en Norgesturné for utsolgte hus, og mottok hyllest fra både fans og anmeldere. Anført av den kraftfulle vokalen til Gunnhild Sundli, gitarist Magnus Børmark, Jon Even Schärer på trommer, Mats Paulsen på bass og John Stenersen på nøkkelharpe, fortsetter Gåte å redefinere folk-rocken med hver opptreden.

 

Interessen rundt bandet nådde nye høyder tidlig i 2024, da Gåte kunngjorde sin deltakelse i den norske Melodi Grand Prix med låta "Ulveham". Sangen kapret hjertene til det norske folk og oppnådde raskt internasjonal anerkjennelse blant Eurovision-entusiaster. I en ultraspennende finale, kronet det norske folk til sist "Ulveham" til årets vinner, og sendte bandet direkte videre ESC-finalen i Malmö. Nå forbereder Gåte seg på å representere Norge på best mulig vis, og er klare for å innta Europa med sitt unike musikalske univers.

 

Opplev Gåtes fengslende kombinasjon av tradisjonelle melodier og elektriske energi i Grieghallen 14. september.

 

Arrangør : Stageway Bergen Live

Show & Teater i Bergen


Konserter i Bergen