Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Tipping Point

26.05.2024 - 26.05.2024

Grieghallen
(Se kart)Pris fra kr 2240,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost


Scandic Ørnen kr. 2240
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Bergen

Tipping Point - Grieghallen

Balancing in a Time of Change
På stram line med Cirkus CirkørHva kreves for å holde balansen når det som virker stabilt plutselig faller sammen? Møt fem sirkusartister og en musiker i en røff verden bygget av trosser, metallrør og vaiere. Gjennom akrobatikk, luftige sprang, hårhenging og forvrengninger beveger de seg med, mot og på tvers av rammene.  

 

Tipping Point – Balancing in a Time of Change er en sirkusforestilling om strukturer – både av den menneskelige typen og dem som holder samfunn og demokrati sammen.  

 

I visse strukturer holdes formen sammen av spenninger, balanse og krefter som drar i ulike retninger. Den minste forandring kan få hele konstruksjonen til å kollapse. Hva skjer når det mest grunnleggende faller sammen? Hvem kommer i klem og hvem blir fri?   

 

Tipping Point er en påminnelse om at ingenting er uunngåelig og at forandring er mulig.  

 

Svenske Cirkus Cirkör er det største sirkuskompaniet i Skandinavia, og siden oppstarten i 1995 har de turnert verden over og skapt opplevelser der det umulige blir mulig. Kompaniet har gjestet Festspillene ved flere anledninger til stor suksess, sist i 2016 med forestillingen Limits.  

 

Tipping Point er Circus Cirkörs nyeste forestilling, og har urpremiere vinteren 2024.

Foto: Carlos Zaya

 

Tipping Point er skapt med tanke på et voksent publikum, men Cirkus Cirkör appellerer til mennesker i alle aldre og forestillingen har derfor ingen anbefalt aldersgrense.

 

 

Varighet: Ca. 1 time og 30 minutter.

For mer informasjon sjekk Festspillene i Bergen sin hjemmeside HER

Show & Teater i Bergen


Konserter i Bergen