Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Mari Boine

17.01.2025

Grieghallen
(Se kart)Pris fra kr 1310,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost


Scandic Byparken kr. 1310
Hotel Norge by Scandic kr. 1560
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Bergen

Mari Boine - Grieghallen

All Things Live Norway presenterer: Mari Boine


Mari Boine har lenge vært kjent som en grensesprengende musikalsk pionér, men de siste ukene tør vi påstå at enda flere har fått øynene opp for den sterke stemmen hun besitter – i forbindelse med hennes deltagelse på Hver gang vi møtes.

  

Boines tolkninger av de andre artistene har så langt fått mye fortjent oppmerksomhet, og flere terningkast 6 fra de store mediene.

 

«Mari leverer en magisk, suggererende og nærmest hypnotisk versjon. For en urkraft hun besitter som artist og menneske! (...) Easy To Love», skrev Dagbladet. 

 

VG trillet toppkarakterer for hennes versjon av Mother, og kaller denen «kraftoppvisning». Denne Uro ble også belønnet med terningkast 6, og der beskrives hun som «en av våre ledende musikalske alkymister, med en misunnelsesverdig kontroll». Mon tro om ikke vi får høre noen av disse versjonene live på turneen?

 

Når hun kommer til Grieghallen har hun med seg fullt band, og et nytt studioalbum i bagasjen. Det er fantastisk å overvære hennes artisteri gjennom TV-skjermen, men ingenting er som å oppleve henne live fra en scene. Etter episoden av Hver gang vi møtes som ble vist 13. januar, sa Vamp-musikeren Odin Staveland: «Hvis du har lyst til å gå på en brakonsert, og du ser at Mari Boine spiller i byen, da må du gå. For det er fett, altså.»

  

Vi stiller oss 100% bak dette utsagnet!

 

Varighet: 75 - 90 minutter

Ingen aldersgrense

 

 

Show & Teater i Bergen


Konserter i Bergen