Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Lars Winnerbäck + CC Cowboys

09.08.2024

Bergenhus Festning
(Se kart)Pris fra kr 2200,-

pr. person i dbl.rom
billett, rom og frokost

Aldersgrense 18 år, vergeordning


Scandic Neptun kr. 2200
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Bergen

Lars Winnerbäck + CC Cowboys - Bergenhus Festning

Lars Winnerbäck og CC Cowboys inntar scenen på Bergenhus Festning den 9. august 2024 for en uforglemmelig kveld.


Lars Winnerbäck har spilt seg gjennom Sverige og Norge flere ganger på utsolgte arenaer, og i hans stadig voksende fanskare snakker man om hvorvidt dette året er en «Winnerbäck-sommer» eller ikke.

2024 blir en «Winnerbäck-sommer» når Lasse legger ut på en stor turné til vakre slott, store arenaer og flotte festivaler i Sverige og Norge. Fra nord til sør via både Gotland, Piteå og Bergen.

 

«Neutronstjärnan» er navnet på Winnerbäcks siste album, utgitt på sensommeren 2023. Et album laget sammen med Kents Joakim Berg og Martin Sköld. Lasses tekster fanger med vanlig presisjon hvordan det er å være menneske her i landet, samtidig som de rammes inn av et melankolsk lydbilde umiskjennelig signert av Berg och Sköld. En statusrapport fra et land der våren ser ut til å nekte å komme. Eller kanskje det er rett rundt hjørnet.

 

Publikum og kritikere omfavnet det siste albumet med åpne armer. Neutronstjärnan har solgt gull, og albumet var i ukesvis det mest lyttet til i Sverige. Utgivelsen ble etterfulgt av en stor arenaturné som var helt utsolgt flere steder, blant annet på Oslo Spektrum og Trondheim Spektrum.

 

CC Cowboys har siden starten vært en oppvisning i utholdenhet, kontinuitet, arbeidsvilje og spilleglede. Mottoet til bandet har vært: Bli ved din lest, enten du er skomaker eller spiller i band. Vær tålmodig, vær arbeidsom. Vær trofast mot deg selv og ditt publikum.

 

Det prisvinnende bandet har skapt norsk musikkhistorie gang på gang siden 1990, med en meritt- og hitliste som vitner om at de jevnlig har truffet så til de grader blink.

 

Ved å kontinuerlig skrive og gi ut ny musikk fortsetter CC Cowboys å holde seg engasjerte og dermed også interessante og relevante. Det er noe unikt vitalt over denne gjengen som har turnert nesten uten stans i tre tiår og blitt en del av det norske folks musikalske identitet. Et band som ikke bare defineres av arbeidsvilje og utholdenhet, men av spilleglede!

 

Dører: 18.00
Konsertstart CC Cowboys: 19.15
Konsertstart Lars Winnerbäck: 21.00

 

Tider for arrangementet er tentative. 

 

Ståplasser Aldersgrense 18 år, vergeording med nedre alder 12 år. Fyll ut skjema fra bergenlive.no før ankomst.

 

Show & Teater i Bergen


Konserter i Bergen