Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

The September When

19.10.2024

Oslo Konserthus
(Se kart)Pris fra kr 1525,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost


Scandic Holberg kr. 1525
Scandic Victoria kr. 1560
Scandic Solli kr. 1560
Grand by Scandic kr. 2085
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Oslo

Utsolgt. Kun tilgjengelig via telefon.The September When - Oslo Konserthus

The September When feirer sitt feteste album i Oslo Konserthus.


I år er det 30 år siden albumet Huggermugger ble sluppet. Lørdag 19.oktober inntar The September When Oslo Konserthus med en storslagen feiring av albumet som virkelig løftet supergruppa opp i elitedivisjonen.

 

«Denne kvelden blir en feiring av Huggermugger og 90-tallet. Publikum skal få oppleve hele albumet live, men målet vårt er å lage en uforglemmelig konsertopplevelse med musikalske øyeblikk fra hele karrieren vår. Konserten blir også en hyllest til våre brødre Morten og Stene», forteller Morten Abel, Helge Hummervoll og Gulleiv Wee.

 

The September When, med Morten Abel i spissen, er ett av sin generasjons mest definerende norske band, og Huggermugger fra 1994, regnes som bandets mest fullendte album. Platen har tålt tidens tann uforskammet bra, og låter sofistikert, følsomt og massivt på samme tid. Det inneholder også noen av Abels fineste øyeblikk som tekstforfatter, som på den udødelige hiten «Cries Like A Baby». 

 

Albumet solgte over 100 000 eksemplarer da det ble sluppet, og sikret bandet legendestatus i norsk rock.

 

Nå er bandet klare for å skape nye minner, og det er et revitalisert band i toppform som inntar Oslo Konserthus 19. oktober.

Show & Teater i Oslo


Konserter i Oslo