Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Sigrid Bonde Tusvik

03.09.2020 - 24.09.2022

Latter
(Se kart)Pris fra kr 1065,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost
Aldersgrense 20 år*


Scandic Holberg kr. 1065
Scandic City kr. 1065
Scandic Vulkan kr. 1135
Scandic Solli kr. 1135
Scandic Victoria kr. 1135
Scandic St. Olavsplass kr. 1135
Grand by Scandic kr. 1685
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Oslo

Sigrid Bonde Tusvik - Latter

Norges tøffeste og mest engasjerte komiker og programleder, Sigrid Bonde Tusvik, lanserer sin første standupforestilling - Heks On The Beach!

Forside

VG - Skarp, gutsy og veldig morsom. Terningkast heks


Forside

Nrk.no - Styrtmorsom og viktig. Kan ikke huske å ha sett så mye bedre på en norsk standupscene


Forside

Dagsavisen - Sigrid Bonde Tusvik imponerer i sitt første soloshow. Publikum elsker det 

Vi lever i en verden der du kan få til hva som helst, men vi sitter helst i timevis og blir forbanna på fremmede i kommentarfelt. Kanskje vi bør skylle internett ut av kroppen av og til?

 

Visste du at sladder er viktigere for mennesker enn ild? Og hvorfor er vi fortsatt usikker på om rotta hadde skylda for svartedauden? Noen generasjoner senere står vi likevel bleke igjen på bussholdeplassen og tviler på om dette rotteracet er verdt å leve. Hva gjør man med en ubrukelig anakonda i stua? Og hvem blir egentlig utsatt for en heksejakt? 

 

Sigrid Bonde Tusvik har vunnet komiprisen for årets kvinnelige scenekomiker og publikumsprisen for årets morsomste. Hun har hatt kjempesuksess med en av Norges første og største podcaster, «Tusvik&Tønne», er en av de mest populære spaltistene i Dagsavisen og har tre halvgode bokutgivelser bak seg. Hun har tidligere også hatt kjempesuksess med forestillingene «Mot i brøsta» sammen med Else Kåss Furuseth og Henriette Steenstrup (2014),  «Tusvik&Tønne – Skammer seg» (2015) og «Tusvik&Tønne – På oppdragelsesreise» (2017).Gled dere til et unikt fyrverkeri av en forestilling – Sigrid Bonde Tusvik er i fyr og flamme!

 

* Ungdommer under 20 år er alltid hjertelig velkommen i følge med en forelder.

Show & Teater i Oslo


Konserter i Oslo