Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Jon Niklas Rønning

11.01.2024 - 21.09.2024

Latter, Hovedscenen
(Se kart)Pris fra kr 1310,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost
Aldersgrense 20 år*


Scandic St. Olavsplass kr. 1310
Scandic City kr. 1310
Scandic Holberg kr. 1325
Scandic Victoria kr. 1360
Scandic Solli kr. 1360
Scandic Vulkan kr. 1360
Grand by Scandic kr. 1885
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Oslo

Jon Niklas Rønning - Latter, Hovedscenen

Jon Niklas Rønning er tilbake med nytt soloshow - «Tilbake til nåtiden».
Med seg har han den musikalske gjengen fra storsuksessen «Jeg reiser alene» i 2019.Sammen med Pernille Øiestad og Ole M. Aagenæs fikk han tidligere i år en superhit med parodilåten «Den fineste Tesla´n» som i skrivende stund har 2,6 millioner avspillinger på Spotify. Musikkvideoen har ytterligere to millioner visninger. Rønning kommer sammen med både Øiestad og Aagenæs, og i tillegg spiller Lise Voldsdal fiolin og Andreas Haga spiller bass.

 

- Jeg har fått masse tilbakemeldinger på NRK-visningen av forestillingen «Jeg reiser alene». Det er tydeligvis noe helt spesielt med akkurat denne sammensetningen av gode musikalske venner på scenen. Jeg er heldig, sier Rønning.

 

Jon Niklas Rønning er en av landets mest populære humormusikalske komikere. Enten har du sett ham synge om sports-Norge på «Idrettsgalla» på NRK, fremføre aktuelle viser på tv, nett og radio eller improvisere morsomme spontansanger på scenen.

 

- Temaet for «Tilbake til nåtiden» er et ønske om å være til stede i det som skjer her og nå i livet. Vi skal selvsagt synge om det som skjer i nyhetsbildet, parodiere dagens musikkartister og sørge for stort musikalsk trøkk. Vi kommer nok ikke unna å synge «Den fineste Tesla´n» heller. Det blir humor, musikk og en grenseløs hyllest til øyeblikket, lover Rønning.

 

Varighet: 1 time og 15 minutter.


20-års aldersgrense.
Ungdommer under aldersgrensen er hjertelig velkommen i følge med en forelder.

 

Show & Teater i Oslo


Konserter i Oslo