Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Julelatter

03.11.2021 - 18.12.2021

Latter, Klubbscenen
(Se kart)Pris fra kr 1020,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost
Aldersgrense 20 år*


Scandic St. Olavsplass kr. 1090
Scandic Solli kr. 1090
Scandic Vulkan kr. 1090
Scandic Victoria kr. 1090
Scandic Holberg kr. 1020
Scandic City kr. 1020
Grand by Scandic kr. 1540
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Oslo

Julelatter - Latter, Klubbscenen

Julelatteren er reddet!


Vi er overlykkelige over å kunne fortelle dere at julelattertradisjonen fortsetter på Latter! I år består ensemblet av Trine Lise Olsen, Henrik Overaa Bjørnson, Sandra Spjelkavik og Eirik Krokås, en gjeng med fantastiske komikere som garantert vil lage en variert og morsom forestilling fullstappet av stand up, karakterer og humormusikalsk underholdning.
Det er merkelige tider, og på Latter jobbes det på spreng for å gi vårt publkum en best mulig totalopplevelse. Så vi håper du kommer for å le og kose deg hos oss, i trygge, hyggelige og smittevernvennlige omgivelser.

TRINE LISE OLSEN er komikeren med den lille stemmen. For øyeblikket aktuell med egen soloforestilling, som har høstet seksere og femmere og generelt strålende kritikker. Humoren er utfordrende, overraskende, litt frekk, men ikke minst varm.


HENRIK OVERAA BJØRNSON er en komiker stappfull av sjarm, energi og inkluderende humor. Er også programleder på morgensendingen til «Radio Rock». Men det er på humorscenen han briljerer som mest – en skikkelig humør-pille!


SANDRA SPJELKAVIK ble i 2017 nominert til to Komipriser, Årets Nykommer og Beste Sceneforestilling, i duoen Tonje & Sandra, for showet «Helt i Tiden». Hun rakk tidligere i år akkurat å ha premiere på sitt første soloshow, «Sandra feier for egen dør» og motta fantastiske tilbakemeldinger og terninger.


EIRIK KROKÅS er en komiker fra Bergen som på kort tid har utviklet seg til å bli en allsidig og morsom standup’er, som fremkaller latter over det ganske land. Med gode observasjoner og en herlig formidlingsevne treffer han et bredt publikum i alle aldre.

REGI: OLE SOO

 

Nummererte sitteplasser.

* Ungdommer under 20 år er alltid hjertelig velkommen i følge med en forelder.

Show & Teater i Oslo


Konserter i Oslo