Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Julelatter

02.11.2018 - 22.12.2018

Latter, Klubbscenen
(Se kart)Pris fra kr 1020,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost
20 års aldersgrense*


Scandic Solli kr. 1020
Scandic Victoria kr. 1070
Scandic St. Olavsplass kr. 1070
Scandic City kr. 1070
Scandic Holberg kr. 1020
Scandic Vulkan kr. 1020
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Oslo

Julelatter - Latter, Klubbscenen

Stand Up Norge AS presenterer:
«JULELATTER 2018»
med Nicolay Ramm, Rasmus Wold og Jørgen EPNicolay Ramm har tatt humor-Norge med storm med sine hysteriske innslag i NRKs sportssendinger og i det siste «Ramm, ferdig, gå!» på NRK1.
Nå er han klar for scenen, og skal sammen med standupkomikerne Rasmus Wold og Jørgen EP videreføre de stolte Julelatter-tradisjonene på Latter.


Rasmus Wold er en ung komiker som allerede er godt etablert i standupmiljøet. Han har også masse erfaring fra TV, bl.a. fra «Helt Perfekt» med Thomas Giertsen, Latter Live på NRK og senest som sidekick i «Ramm, ferdig, gå!» sammen med Nicolay Ramm. Rasmus har en gjenkjennbar humor og tar tak i dagligdagse observasjoner og irritasjonsmomenter.


Jørgen EP debuterte på standupscenen i 2012 og frekventer jevnlig på de største scenene i landet. Stilen hans er en blanding av karakterer og absurde observasjoner akkompagnert med en strålende timing og et bøttelass med sjarm. Jørgen har også fått sin dose med TV-erfaring og var senest å se i den populære dramakomedie-serien «Hvite gutter» på TVNorge.


Gjør deg klar for standup av ypperste klasse, musikalske innslag og ikke minst karakterer fra Nicolay Ramm. Det går også rykter om at Marit Bjørgen endelig skal prøve seg som stand up-komiker…

 

Regi er ved Vemund Vik. 

 

Spilletid: 1time og 15 minutter.

* Ungdommer under 20 år er hjertelig velkommen i følge med en forelder.

Show & Teater i Oslo


Konserter i Oslo