Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

The Bodyguard

06.09.2024 - 05.10.2024

Chateau Neuf
(Se kart)Pris fra kr 1810,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost


Scandic Victoria kr. 1810
Grand by Scandic kr. 2335
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Oslo

The Bodyguard - Chateau Neuf

Musikal-suksessen The Bodyguard kommer endelig til Norge. I hovedrollene som superstjernen Rachel Marron og hennes livvakt Frank Farmer, finner vi Mimmi Tamba og Odd-Magnus Williamson.


Filmen The Bodyguard fra 1992, med Whitney Houston og Kevin Costner i hovedrollene, ble en av 90-tallets aller største filmsuksesser, og Dolly Partons «I will always love you» ble gjennom filmen en superhit verden over.

 

20 år etter, i 2012, hadde musikalen premiere i Londons West End. The Bodyguard ble en braksuksess i London, og forestillingen er nå på turné i store byer over hele Storbritannia. Musikalen The Bodyguard er siden blitt spilt over store deler av verden, sist med stor suksess både i København og Stockholm.

 

Nå kommer endelig The Bodyguard til Norge, med Mimmi Tamba og Odd-Magnus Williamson i hovedrollene, og premieren finner sted på Chateau Neuf 5. september neste år. Manuset til den storslåtte sceneoppsetningen er skrevet av Alexander Dinelaris, som blant annet har lagt handlingen i forestillingen til vår egen tid.  

 

På scenen står en rekke skuespillere og dansere sammen med et heftig femmanns band. I tillegg til «I will always love you», kan publikum glede seg til en hitparade nesten uten sidestykke - med kjente låter som «How will I know», Saving all my love for you», «One moment in time» og «I wanna dance with somebody».

 

For Mimmis del blir rollen mildt sagt annerledes enn den hun har hatt som Elsa i musikaloppsetningen av Frost på Det Norske Teatret. Annerledes blir det også for multitalentet Odda som både er komiker, forfatter og skuespiller.

 

– Jeg gleder meg veldig til å gå i gang med dette. Jeg har et veldig nært forhold til filmen og har sett den flere ganger. Sangene er store og kjente og snart må jeg gå i gang med å gjøre min egen versjon av låtene, sier Mimmi Tamba og fortsetter:

 

– Elsa og Rachel i Bodyguard er to veldig forskjellige damer, men likheten er at det dreier seg om to sterke damer, sier Mimmi som også har spilt Solveig i Peer Gynt på Gålå.

 

– Jeg elsker å synge Whitney-låten «Run to you», den er veldig vakker, legger hun til.

 

Odd-Magnus Williamson gleder seg også til hovedrollen i musikalen.

 

– Da jeg var liten tvang storesøsteren min meg til å leke The Bodyguard hvor jeg måtte spille Kevin Costner, og hun spilte Whitney. Så man kan trygt si dette er en rolle jeg har forberedt meg på hele livet. Jeg slipper heldigvis å synge og skal bare være en sterk livvakt med en sårhet inni seg, sier han.

 

Show & Teater i Oslo


Konserter i Oslo