Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Kevin Vågenes

29.08.2024 - 05.10.2024

Latter, Hovedscenen
(Se kart)Pris fra kr 1355,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost
Aldersgrense 20 år*


Scandic St. Olavsplass kr. 1355
Scandic City kr. 1355
Scandic Holberg kr. 1370
Scandic Victoria kr. 1405
Scandic Solli kr. 1405
Scandic Vulkan kr. 1405
Grand by Scandic kr. 1930
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Oslo

Kevin Vågenes - Latter, Hovedscenen

Er vi venner - eller bare en du kjenner?


Kevin Vågenes er en mester i å portrettere andre folk. Men hvor god er han til å omgås dem?


Etter gigantsuksessen «Singel i Parterapi» er Kevin Vågenes tilbake med sitt andre solo-show. I «En du kjenner» vil flere av de høyt elskede karakterene fra publikumsfavorittene «Parterapi» og «Hva skjedde med Solveig?» dukke opp, i tillegg til helt nye typer og storslagne musikalnumre.


Kevin vil også by på egne tanker og erfaringer om alle relasjonene han sliter med å forholde seg til i hverdagen, fra kolleger til barndomsvenner, voksenvenner og bekjente. Hvorfor skal det være så vrient å forholde seg til folk man kjenner? Og er vi egentlig venner – eller bare en du kjenner?


Kevins debut-show, «Singel i Parterapi», solgte 100 000 billetter og høstet terningkast 5 i Aftenposten og 6 i NRK, som skrev «en dundrende maktdemonstrasjon av godt manus, fantastisk levering og enorme låtinnslag».


Når Kevin igjen entrer scenen med sitt brede spekter av gjenkjennelige, elskverdige og morsomme karakterer, er i hvert fall én ting helt sikkert: Du vil treffe minst en du kjenner.

 

Dørene åpner 30 min før showstart.


* Latters aldersgrenser: tirsdag-onsdag 18 år, torsdag-lørdag 20 år. Ungdommer under aldersgrensen er hjertelig velkommen i følge med en foresatt.

 

Presentert av: Seefood

Regi: Martin Zimmer

Show & Teater i Oslo


Konserter i Oslo