Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Et Glass til

13.01.2023 - 01.04.2023

Christiania Teater
(Se kart)Pris fra kr 1460,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost


Scandic Victoria kr. 1460
Scandic St. Olavsplass kr. 1460
Grand by Scandic kr. 1990
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Oslo

Et Glass til - Christiania Teater

Fire av landets fremste skuespillere står på scenen den 12. januar når forestillingen "Et glass til" får skandinavisk premiere på ærverdige Christiania Teater! Gjør deg klar til å oppleve et morsomt, rørende, og tankevekkende stykke om vennskap, frihet, kjærlighet - og alkohol.


Forestillingen er basert på den danske filmen “Druk” med Mads Mikkelsen i hovedrollen, som har gjort stor suksess over hele verden og ikke minst vunnet Oscar for beste internasjonale film. I vinter kan publikum se frem til en stor teateropplevelse som tar dem med på en reise gjennom hele følelsesregisteret.


Lærerne Martin, Tommy, Nikolaj og Peter sliter med både motivasjonen, selvtilliten og kontakten med elevene sine. De bestemmer seg derfor for å teste den norske psykiateren Finn Skårderuds påståtte teori om at mennesket er født med en halv promille for lite i blodet.  Teorien går ut på at alkohol åpner sinnet for omverdenen og får kreativiteten til å blomstre. Resultatet er oppsiktsvekkende. Både undervisningen og selvtilliten forbedrer seg, og vennene begynner for alvor å kjenne seg levende igjen. I takt med at glassene fylles opplever noen fremgang, mens andre sporer av. Det blir tydelig at alkohol har sine positive sider, men også at den slags dristige forsøk kan ha alvorlige konsekvenser for både jobben og privatlivet.

 

SKUESPILLERE:

Sven Nordin (Martin)

Ingar Helge Gimle (Tommy)

Christian Skolmen (Nikolaj)

Nader Khademi (Peter)

 

Varighet: 90 minutter

 

Produsenter: Over Norge & StarWorks

Show & Teater i Oslo


Konserter i Oslo