Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Et Glass til

04.09.2024 - 26.10.2024

Christiania Teater
(Se kart)Pris fra kr 1455,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost


Scandic St. Olavsplass kr. 1455
Scandic Holberg kr. 1470
Scandic Victoria kr. 1505
Grand by Scandic kr. 2030
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Oslo

Et Glass til - Christiania Teater

Braksuksessen “Et glass til” er endelig tilbake på Christiania Teater!


FESTEN ER IKKE OVER! Etter 60 000 solgte billetter og mer enn 100 spilte forestillinger over hele landet, kommer endelig gutta tilbake der det hele startet.

 

Forestillingen er en morsom , rørende og tankevekkende historie om vennskap, frihet, kjærlighet - og alkohol. Lærerne Martin, Tommy, Nikolai og Peter sliter med både motivasjonen, selvtilliten og kontakten med elevene sine. De bestemmer seg derfor for å teste teorien om at mennesket er født med en halv promille for lite i blodet.

 

Teorien går ut på at alkohol åpner sinnet for omverdenen og får kreativiteten til å blomstre. Resultatet er oppsiktsvekkende. Både undervisningen og selvtilliten forbedrer seg, og vennene begynner for alvor å kjenne seg levende igjen. I takt med at glassene fylles opplever noen fremgang, mens andre sporer av. Det blir tydelig at alkohol har sine positive sider, men også at den slags dristige forsøk kan ha alvorlige konsekvenser for både jobben og privatlivet.

 

Stykket er basert på den Oscarvinnende danske filmen “Druk” som har gjort stor internasjonal suksess, høstet strålende anmeldelser og ikke minst vunnet Oscar-prisen for beste internasjonale film. Christiania Teater var en av de første scenene i verden som fikk sette opp denne prisbelønte filmen som teaterstykke.

 

Nypremiere: 4. september 2024
Spilletid: 90 minutter uten pause

 

Vi gjør oppmerksom på at det benyttes noe scenerøyk (glykol) i forestillingen som kan oppleves sjenerende for de fremste radene.

 

 

Show & Teater i Oslo


Konserter i Oslo