Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Brit Floyd

04.10.2024

Stavanger Konserthus, Zetlitz
(Se kart)Pris fra kr 1550,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost


Scandic Stavanger Park kr. 1550
Scandic Royal Stavanger kr. 1650
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Stavanger

Utsolgt. Kun tilgjengelig via telefon.Brit Floyd - Stavanger Konserthus, Zetlitz

Brit Floyd vender tilbake til scenen i 2024 med P·U·L·S·E, deres største og mest spektakulære produksjon til dags dato, en feiring og trofast gjenskapelse av Pink Floyds legendariske siste Division Bell-turné, komplett med et imponerende laser- og lysshow, den ikoniske sirkulær skjermen, oppblåsbare elementer og teater.


Den to og en halv time lange forestillingen inkluderer klassiske låter fra hele Pink Floyds praktfulle katalog, inkludert “The Dark Side of the Moon,” “The Wall,” “Wish You Were Here,” “Animals,” “The Division Bell,” “Meddle” og mye mer. I 1994 var Division Bell-turneen den høyest inntjenende turneen i rockemusikkens historie, med over 5 millioner publikummere i 68 byer, og den viste seg å være den episke finalen og en bemerkelsesverdig fotnote til et av de mest innflytelsesrike rockebandene i historien.

 

Når de går på scenen for å fremføre alle disse klassiske Pink Floyd-låtene note for note, er det bandet med musikere som publikum har lært å elske og respektere over årene, med den mangeårige gitaristen/vokalisten og musikalske direktøren Damian Darlington, som har utført godt over 2500 Pink Floyd-relaterte konserter i løpet av karrieren.

 

Bandet inkluderer også Ian Cattell, Edo Scordo, vinneren av Canadian Idol, Eva Avila, og alle de andre musikerne som har blitt med i rekkene til Brit Floyd i løpet av det siste tiåret.

 

Etter å ha gjennomført over 1000 forestillinger siden oppstarten i Liverpool, England, i januar 2011, har Brit Floyd reist verden rundt, med utsolgte turneer i Europa, Nord-Amerika, Sør-Amerika, Asia og Midtøsten, og holdt konserter på noen av verdens største scener, inkludert Londons prestisjetunge Royal Albert Hall; det imponerende Red Rocks Amphitheatre i Denver, Colorado; det historiske Greek Theatre i Los Angeles, og “The Showplace of the Nation,” NYCs Radio City Music Hall i Manhattan.

 

Brit Floyd-showet har blitt et fenomen, allment anerkjent som verdens beste rockehyllestopplevelse!

 

Varighet:
Ca. 3 timer inkl. pause

 

ARRANGØR:
Stavanger konserthus i samarbeid med Live Nation

Show & Teater i Stavanger


Konserter i Stavanger