Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Hans Morten Hansen

16.09.2021 - 25.09.2021

Stavanger Konserthus, Zetlitz
(Se kart)Pris fra kr 1005,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost


Scandic Stavanger Park kr. 1005
Scandic Royal Stavanger kr. 1055
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Stavanger

Hans Morten Hansen - Stavanger Konserthus, Zetlitz

Høsten 2021 kommer endelig Hans Morten Hansen med nytt soloshow – etter at den planlagte premieren i 2020 ble avlyst pga. koronasituasjonen. Tittelen er «Natural Born Komiker», og premieren blir i konserthuset, 16. september 2021!


Etter fem soloforestillinger og et gigantisk jubileumsshow som solgte ut to DNB Arenaer er det duket for nok en helaften med skamløgne historier og observasjoner fra byens favorittkomiker.
Det er liten tvil om at Hans Morten er morsom. Det er noe med måten han sier det på. Og hva han sier. Og hvordan han ser ut når han sier det. Men hvordan ble han en av Norges beste komikere? Ble han født morsom? Er det arv eller miljø? Skal vi takke Hansen-slekten eller skyldes det oppveksten, byturene, ungene, ekteskapene eller naboene?

 

Hansen har vunnet flere komipriser, han underholder hele landet hver lørdag i «Side om Side», og forrige gang han lagde show kalte Rogalands Avis han for «Norges morsomste mann». Se frem til en helaftens standupforestilling med nær, kjær og personlig observasjonshumor av ypperste klasse.

 

Av og med naturtalentet Hans Morten Hansen.

 

Varighet: Ca. 1 time og 15 minutter, uten pause.

Arrangør: Stand Up Norge AS

Show & Teater i Stavanger


Konserter i Stavanger