Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Kristin Lavransdatter

08.08.2019 - 10.08.2019

Bergenhus Festning, Plenen
(Se kart)Pris fra kr 1595,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost.
Nummererte Sitteplasser i Felt B.


Radisson Blu Royal kr. 1830
Hotel Norge by Scandic kr. 1750
Scandic Neptun kr. 1595
Scandic Byparken kr. 1595
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

VIP

Kristin Lavransdatter - Bergenhus Festning, Plenen

Suksessmusikalen Kristin Lavransdatter settes opp i spektakulær utendørsversjon på Bergenhus Festning 8. - 10. august 2019.


Oppsetningen på Bergenhus Festning i sommer blir eneste mulighet til å oppleve Kristin Lavransdatter på en scene i Bergen i 2019.

 

Suksessmusikalen Kristin Lavransdatter av Svein Sturla Hungnes og Julian Berntzen var en megahit på DNS i 2018. Alle billettene var utsolgt før sceneteppet gikk opp for første gang.

 

Også denne gangen møter vi Herborg Kråkevik og Marius Hoff Mittet i hovedrollene som Kristin og Erlend i spissen for en eminent besetning. Ved nypremieren i 2019 får ensemblet musikalsk drahjelp av korister fra Edvard Grieg Kor og Edvard Grieg Ungdomskor samt fra Sjøforsvarets musikkorps. Komponist Julian Berntzen røper at det arbeides med store nye arrangementer til de over 80 musikerne som skal bidra til å bære frem historien om Kristin.

 

Hovedpersonen gleder seg: «Å få gå inn i Kristinrolla eingong til - på sjølvaste Bergenhus Festning - er årets største nådegåve! Det å få lov til å arbeida med Julian sin musikk, Svein Sturla si dramatisering og Brit Bildøen sine songtekstar endå eingong er rett og slett meir enn eg hadde kunne håpa på! Eg gler meg til sommarjobb på Festningen!» kommenterer Herborg Kråkevik, som spiller hovedrollen som Kristin.

 

Forestillingene i 2019 vil være tilpasset det store utendørsformatet med langt flere musikere enn på Den Nationale Scene. Der musikkteaterstykket som spilte for fulle saler på DNS varte i over to timer vil utendørsversjonen på naturskjønne Bergenhus Festning spenne over to akter med en total varighet på omlag 90 minutter pluss pause.

 

Skildringen av den lidenskapelige og forbudte kjærlighet mellom Kristin og hennes mann Erlend har berørt mennesker i generasjoner, og er både opprørende og sterkt medrivende. Kjærligheten er selve bindeleddet mellom hovedpersonene i romantrilogien; den går som en vev gjennom deres liv, styrer deres livsvalg – og alt som kommer i dens vei må vike...

 

Denne forestillingen, som spenner over fire tiår, følger Kristin og Erlends turbulente samliv og hovedkarakterens kvaler over livsvalgene hun har tatt.

 

Sigrid Undsets romantrilogi er kjent som et av verdenslitteraturens fineste kvinneportrett og bidro til at hun mottok Nobelprisen i litteratur i 1928.

 

Oppsetningen på Bergenhus Festning er presentert av Den Nationale Scene, Bergen Live og Songbird Agency. «Vi er alle glade for at et helt unikt samarbeidsprosjekt mellom de strålende kulturinstitusjonene vi har i Bergen er kommet på plass, og for de fantastiske rammene rundt nypremieren i 2019», kommenterer Julian Berntzen.

 

For mer informasjon sjekk www.bergenlive.no

Bestillingsvalg:

Velg dato/tid
Velg hotell
Familierom
Dobbeltrom
1 Dobbeltrom = 2 personer
Enkeltrom
Enkeltromstillegg ,- per person
Trippeltrom
1 Trippeltrom = 3 personer
Ekstradøgn
Tillegg ,- per pers./døgn i dobbeltrom
Tillegg ,- per enkeltrom/døgn

Oppgraderinger

+ ,- per pers

Oppgraderinger

+ ,- per pers


+ ,- per pers/døgn i dobbeltrom
+ ,- per enkeltrom/døgn


+ ,- per rom


+ ,- per person
Videre i bestillingen

DINE VALG:

Arrangement: Kristin Lavransdatter
Tid:
Antall:
Hotell:
Ankomst:
Avreise:
Rom:
Servering:
Oppgraderinger:
Ingen oppgraderinger valgt

Musserende & jordbær

3-retters middag

Sum: Kr. ,-
Betingelser