Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

The Nordic Floyd Show

17.02.2023

Olavshallen
(Se kart)Pris fra kr 1485,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost


Scandic Nidelven kr. 1485
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Trondheim

The Nordic Floyd Show - Olavshallen

Det er duket for et av Norges beste Pink Floyd - tributeband, Dark Side of the Wall!


I 2023 har Pink Floyds legendariske album "The Dark Side Of The Moon" 50-årsjubileum!

 

The Nordic Floyd Show tar derfor et intenst grep om denne evigaktuelle klassikeren, og serverer albumet fra A til Å i et storslått og gripende multimedieshow, med en briljant råskap og magisk nerve som tar pusten fra deg! Pink Floyds album fra 1973 er et av de mest solgte i verden gjennom tidene, har ligget over 950 uker på Billboard 200 - og kåret til tidenes beste album noensinne.

 

"The Dark Side Of The Moon" er det nyskapende mesterverket som ble allemannseie, med sitt helt originale lydbilde. 10 komposisjoner vevd sammen til en helhet, med både psykedeliske, kreative lydeffekter og synther - og med tekster som både er mystiske, varme og menneskelige, om tid, eksistens, tilhørighet - og alt det ubegripelige. Perler som "Time", "Great Gig in the Sky", "Money" og "Us And Them" har alle sin unike sound, i en unik helhet! I tillegg til "The Dark side.." i sin helhet, inneholder showet en mengde klassikere fra andre legendariske Floyd-album.

 

Bandets livslange kjærlighet til Pink Floyds musikk ble til en energibombe fra første øving av. Siden den gang har Helge Nyheim (vokal/trommer), Bjarte Aasmul (gitar/vokal), Kai Taule (bass/vokal) og Dag Øivind Rebnord (tangenter/visual fx) utviklet konseptet til en forrykende multimedieforestilling. De har samarbeidet med gjesteartister som Ian Ritchie (UK, Roger Waters band), Sharon Gaynor (IRL, Breathe), Tine Taule m.fl.

 

Arrangør: Stageway AS

 

Show & Teater i Trondheim


Konserter i Trondheim