Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Halvdan Sivertsen 70 år

18.09.2021

Olavshallen
(Se kart)Pris fra kr 1240,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost


Scandic Nidelven kr. 1240
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Trondheim

Halvdan Sivertsen 70 år - Olavshallen

På grunn av Covid-19 er bursdagsfeiringen som skulle vært i høst, 25.september 2020, flyttet til lørdag 18.september 2021. Det blir altså 71-årsfeiring istedet!


En hyllest til livet, kjærligheten og saftig nordnorsk humor!

 

Da mange vil være med å feire Halvdan Sivertsen og hans fantastiske karriere, setter vi opp ekstrakonsert i Olavshallen! Halvdan startet året med å fylle 70 år den 5. januar. Omtrent ved midnatt samme dag var konserten i Oslo Spektrum utsolgt. Halvdans første 70 år på denne jorden, og den mangfoldige karrieren hans så langt, skal også feires utover høsten i utvalgte konserthus rundt om i landet.

 

Halvdan Sivertsen er et av de varmeste og morsomste menneskene i norsk offentlighet, og etter et halvt århundre som artist, har han fortsatt mye på hjertet. Han er fremdeles opptatt av den stakkars kloden vår, og brenner fortsatt for kjærligheten, vennskapet og de som trenger oss. Vi garanterer en kveld med hits og klassiske låter, med kort vei mellom ellevill gapskratt og det dypeste alvor. Med skråblikk på oss selv, samfunnet rundt oss og tida vi lever i, og med de myke balladene og de fengende refrengene en Halvdan Sivertsen-konsert alltid byr på.Vær med å feire en ekte hedersmann!


Show & Teater i Trondheim


Konserter i Trondheim