Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Hans Morten Hansen

12.04.2024

Olavshallen
(Se kart)Pris fra kr 1415,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost


Scandic Nidelven kr. 1415
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Trondheim

Hans Morten Hansen - Olavshallen

Hans Morten Hansen er den fødte komiker og troner fremdeles blant Norges humorkonger!


Stavangers store humorsønn, Hans Morten Hansen, har livnært seg som komiker i snart en mannsalder og er en av landets mest rutinerte og bejublede standupkomikere. Han har satt opp fem soloforestillinger, blant annet ”Is this it?”, ”50 Shades of Hansen”, og ”Game of Hansen” og i 2018 kronet han karrieren med to jubileumsforestillinger i DNB Arena, Stavanger foran ti tusen elleville fans.

 

Han har mottatt Komiprisen for «Beste Standup» to ganger, og i 2010 satte han også verdensrekord i lengst standupshow da han holdt det gående i 38 timer og 14 minutter på Latter på Aker Brygge.

 

Her er det altså duket for en standup-forestilling med «skamløgne» historier og observasjoner fra en av landets favorittkomikere, han er rett og slett den fødte komiker.

 

Til tross for en lang standupkarriere kjenner nok kanskje de fleste igjen Hans Morten Hansen som karakteren Gullestad fra den populære NRK-serien ”Side Om Side”, men har du ikke opplevd Hans Morten Hansen på scenen før, så er det på høy tid å se en av landets morsomste menn i sitt rette og naturlige element.

 

Det er liten tvil om at Hans Morten er morsom. Det er noe med måten han sier det på. Og hva han sier. Og hvordan han ser ut når han sier det. Men hvordan ble han en av Norges beste komikere? Ble han født morsom? Er det arv eller miljø? Skal vi takke Hansen-slekten eller skyldes det oppveksten, byturene, ungene, ekteskapene eller naboene?

 

Se frem til en helaftens standupforestilling med nær, kjær og personlig observasjonshumor av ypperste klasse – av og med det fødte komikertalentet Hans Morten Hansen.

 

Ekstern arrangør: Stand Up Norge AS

Show & Teater i Trondheim


Konserter i Trondheim