Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Cirkus Blunck

07.02.2020

Olavshallen
(Se kart)Pris fra kr 1235,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost.


Scandic Nidelven kr. 1235
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Trondheim

Cirkus Blunck - Olavshallen

- Feirer 50 år på scenen!


Det er 50 eventyrlige år siden hele Norges Øivind Blunck debuterte på Det Norske Teatret i «Spelemann på taket», riktig nok i en stumrolle oppe på taket. Deretter bar det rett ut i butikken dramatikken hvor han i sin første talerolle faktisk spilte mopedist.

 

Nærmere 40 roller ble det før Blunck for fullt gikk over til show-og revybransjen. Siden den gang har han gitt oss en rekke uforglemmelige øyeblikk, enten det har vært i forvekslingskomedier som «Den spanske flue», butikk musikalersom «Katter» eller «Les Miserables», humoristisk krumspring med Prima Vera, i gnistrende samspill med Hege Schøyen eller som usikker politietterforsker i «Olsenbanden». Og ingen glemmer vel Fridtjof fra Enebakk og den evige tenåringshelten Reidar?

 

Nå oppsummerer han sin fantastiske karriere i showet «Cirkus Blunck», der begge blir gjensyn med klassisk nummer og karakter og nye påfunn. Øivind Blunck er en av de største underholdere, og med sin butikk butikkstamme og treffsikre komiske talentbyrå Øivind Blunck hennes på et storartet-show. Kapellmester er «Beat for Beat» -legenden Trond Nagell Dahl, mens Runar Borge har regien.

 

Arrangør: Aller Live AS

Show & Teater i Trondheim


Konserter i Trondheim