Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Halvdan Sivertsen 70 år

27.11.2021

Stavanger Konserthus, Kuppelhallen
(Se kart)Pris fra kr 1125,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost


Scandic Stavanger Park kr. 1125
Scandic Royal Stavanger kr. 1175
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Stavanger

Halvdan Sivertsen 70 år - Stavanger Konserthus, Kuppelhallen

På grunn av Covid-19 er bursdagsfeiringen som skulle vært i høst, 14.november 2020, flyttet til lørdag 27.november 2021. Det blir altså 71-årsfeiring istedet!


En hyllest til livet, kjærligheten og saftig nordnorsk humor!

 

Halvdan startet 2020 med å fylle 70 år 5. januar. Omtrent ved midnatt samme dag var konserten i Oslo Spektrum utsolgt. Halvdans første 70 år på denne jorden, og den mangfoldige karrieren hans så langt, skal også feires utover høsten i utvalgte konserthus rundt om i landet.

 

Karrieren til Halvdan spenner over mer enn 50 år, fra den spede starten i Bodøs pop- og rock miljø på 60-tallet, via visebølgen på 70-tallet, til å bli en av landets mest populære artister de siste 30 årene.

 

I tillegg til å gi ut en rekke prisbelønte album og være en fjerdedel av tidenes største norske supergruppe, Gitarkameratene, har musikken til Halvdan blitt brukt i både film og teater. Dessuten vil Halvdan, for en hel generasjon nordmenn, alltid huskes som «faren» til Labbetuss.

 

Halvdan Sivertsen er et av de varmeste og morsomste menneskene i norsk offentlighet, og etter et halvt århundre som artist, har han fortsatt mye på hjertet. Han er fremdeles opptatt av den stakkars kloden vår, og brenner fortsatt for kjærligheten, vennskapet og de som trenger oss.

 

Vi garanterer en kveld med hits og klassiske låter, med kort vei mellom ellevill gapskratt og det dypeste alvor. Med skråblikk på oss selv, samfunnet rundt oss og tida vi lever i, og med de myke balladene og de fengende refrengene en Halvdan Sivertsen-konsert alltid byr på.

 

Vær med å feire en ekte hedersmann!

 

Varighet: 1 time og 40 minutter, uten pause.

Arrangør: Stageway Talent AS

Show & Teater i Stavanger


Konserter i Stavanger