Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Brit Floyd 2022

07.10.2022

Stavanger Konserthus, Kuppelhallen
(Se kart)Pris fra kr 1215,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost


Scandic Stavanger Park kr. 1215
Scandic Royal Stavanger kr. 1265
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Stavanger

Brit Floyd 2022 - Stavanger Konserthus, Kuppelhallen

Etter to års ventetid er det klart at det blir ny verdensturné for The World’s Greatest Pink Floyd Show – Brit Floyd, i 2022.


Her får du høre musikk fra The Dark Side of the Moon, The Wall og mer – inkludert ikoniske Echoes fremført i sin formidable helhet.

 

Brit Floyd – The World’s Greatest Pink Floyd Show, returnerer til Norge i 2022 for å fremføre sin nye konsert som inneholder høydepunkter fra klassikerne The Wall, The Dark Side of the Moon, Wish You Were Here, Animals og The Division Bell. Konserten byr også på en 23 minutter lang liveversjon av den toneangivende låten Echoes, som ble skrevet for 50 år siden og utgitt på Pink Floyds gjennombruddsalbum Meddle.

 

The Brit Floyd Show har blitt et fenomen og det er bred enighet om at dette er verdens ypperste hyllestband til Pink Floyd – både til bandets musikk og visuelle univers. Bandet har spilt over 1000 konserter siden starten i Liverpool i 2011, blant annet på verdenskjente arenaer som Red Rocks amfiteater i Denver, Royal Albert Hall i London og Radio City Music i New York.

 

Brit Floyd signerer med en lyd-, lys- og videoopplevelse så spektakulær at det ville gitt legendene i Pink Floyd bakoversveis. Dette er mildt sagt en respektfull gjengivelse med sirkelformede skjermer, storslått lysdesign, laser og flust av teatralske elementer.

 

En forestilling med Brit Floyd er så tett opp til originalen som det er mulig å komme.

 

ARRANGØR
Stavanger konserthus i samarbeid med Live Nation

Show & Teater i Stavanger


Konserter i Stavanger