Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Bjørn Tomren

30.04.2022

Stavanger Konserthus, Kuppelhallen
(Se kart)Pris fra kr 1125,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost


Scandic Stavanger Park kr. 1125
Scandic Royal Stavanger kr. 1175
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Stavanger

Bjørn Tomren - Stavanger Konserthus, Kuppelhallen

- 90 minutter du aldri får igjen.


Bjørn Tomren har i høst imponert hele Norge som den mest særegne artisten i den populære NRK-serien «Stjernekamp». Med sitt unike utrykk og sin enestående formidlingsevne har Tomren på kort tid rukket å bli folkeeie, og har blitt omtalt som «den kuleste artisten i Stjernekamp gjennom tidene».

 

Artisten, låtskriveren og komikeren fra Tomrefjorden er også kjent fra den notoriske jodle- og trekkspillduoen Polkabjørn & Kleine Heine, som blant annet har varmet opp for a-ha og blitt stjerner i dokumentarfilmen om seg selv «Kunsten å jodle». I 2019 ga Bjørn ut sitt første album, «Bad Science Fiction» til overveldende kritikker. Avisen Bergens Tidende karakteriserte platen som «så mørk at man kan drukne i den». Tomren selv kaller det dystopisk sci-fi country som du kan lytte til i bakrus.

 

Som en av landets mest allsidige musikere spenner Tomrens musikalske rekkevidde fra americana og religiøse folketoner til jazz, viser, jodling, strupesang, dialekt-punk og psykedelisk-protest musikk.

 

Bjørn Tomren har også gjennomført flere ekspedisjoner og innehar verdensrekorden i flest forseringer av Norge på langs; i kajakk, til fots, på ski og i robåt. Han kan også se tilbake på kort en karriere som klovn. Eller som forfatteren Erlend Loe sier det: «Bjørn Tomren er ikke bare en gudbenådet musiker med fantastisk stemme. Han kan også sykle på ett hjul».

 

Stjernekamp er ikke den første konkurransen hvor Tomren gjør seg bemerket. I 2017 deltok han på verdensmesterskapet i strupesang i Tuva, og tok hjem en bronsehest.

 

VARIGHET
1 time og 30 minutter, uten pause.

ARRANGØR
Stageway Talent as

Show & Teater i Stavanger


Konserter i Stavanger