Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Kristian Valen

19.11.2022

Stavanger Konserthus, Kuppelhallen
(Se kart)Pris fra kr 1100,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost


Scandic Stavanger Park kr. 1100
Scandic Royal Stavanger kr. 1150
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Stavanger

Kristian Valen - Stavanger Konserthus, Kuppelhallen

- Fartøy Valen seiler igjen!


Etter norgespremiere i 2021 med mer enn 30 forestillinger landet rundt og flere begeistrede publikummere, er Kristian Valen klar for en ny runde med showet «Fartøy Valen seiler igjen»! Showet som vil finne sted høsten 2022 er i utgangspunktet bygget på samme «lest» som premiereshowet i Kuppelhallen i fjor, men en tredjedel av innholdet har blitt endret.

 

Utestedet Ricks i Bergen, hvor Kristian har i over 15 år gjort mer enn 50 show, meldte etter tre utsolgte show i mars 2022: «Det beste Kristian Valen noen gang har gjort!».

 

Kristian har vært åpen og ærlig om de utfordringene som han har hatt, og som media har gitt mye spalteplass til – og som har blitt mottatt med sympati og respekt.
Når han nå legger ut på nye eventyr for å underholde publikum, er det med ydmykhet hvor han ønsker å underholde publikum slik (bare) Kristian Valen kan, samtidig som han åpner seg noe om de fightene han har vært gjennom.

 

Blant «mannskapet» på Fartøy Valen befinner det seg noen av de karakterene som har gjort Kristian så utrolig populær og elsket. De som det blir et gjensyn med, fremstår slik «de» er i dag – ikke slik de var – selv disse fortjener å bli fremstilt i nåtid, men karaktertrekkene har nok ikke endret seg.

 

I Kristian Valens tidligere produksjon, «Åsted Valen», introduserte han nummer som ble svært godt mottatt. Hans Snapchat-sekvens ble en hit – den vil selvsagt bli med videre på seilasen til høsten, også med nye profiler.

 

Kast loss – bli med på Kristians seilas!

 

VARIGHET
1 time og 15 minutter, uten pause

 

ARRANGØR
Deepwater Records & Entertainment AS

Show & Teater i Stavanger


Konserter i Stavanger