Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Kristian Valen

20.03.2020 - 21.03.2020

Stavanger Konserthus, Kuppelhallen
(Se kart)Pris fra kr 1045,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost


Scandic Stavanger Park kr. 1045
Scandic Royal Stavanger kr. 1095
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Stavanger

Kristian Valen - Stavanger Konserthus, Kuppelhallen

16 år har gått siden Kristian Valen fikk sitt gjennombrudd som gjorde ham til Norges mest selgende komiker! 20. og 21. mars kommer han endelig «hjem» med sitt nye show, 10 år etter at han sist sto på scenen her i Stavanger!


Det blir som vanlig parodier på TV program/artister og kjendiser fra inn og utland i kjent Valen stil. Han har også fått med seg at TV2 har et program som heter «Åsted Norge» og at «Gutta på tur» i fjor var tilbake på skjermen! Her blir det parodier når Valen inviterer gjester/kjendiser som overhodet ikke passer inn som gjester når han tolker disse TV-suksessene. I «Åsted Valen» blir det et gjensyn med noen av Kristians mest populære karakterer.

 

«Åsted Valen» er hans første nye show siden 2012, da «Fra Hillevåg til Hollywood» hadde sin premiere. I hans nye show får publikum det som forventes av og med Kristian Valen, når han entrer scenen. Musikalske og verbale imitasjoner som både imponerer i sin likhet med «originalen» – og den humor som kjennetegnes fra Siddisen. Med Kristian på scenen får publikum et show som utfordrer lattermusklene – igjen og igjen!

 

Varighet: ca. 1 time og 20 minutter, ingen pause.
Arrangør: Deepwater Records & Entertainment AS

Show & Teater i Stavanger


Konserter i Stavanger