Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Dora Thorhallsdottir

24.09.2022

Stavanger Konserthus, Kuppelhallen
(Se kart)Pris fra kr 995,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost


Scandic Stavanger Park kr. 995
Scandic Royal Stavanger kr. 1045
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Stavanger

Dora Thorhallsdottir - Stavanger Konserthus, Kuppelhallen

Overganger er et standup-show om de ulike overgangene i livet, om hvor trøblete de er, men også ofte ufrivillig komiske. Overgangsalderen for eksempel.


Vi skal alle dit når vi er ca. halvveis i livet, men det er det ingen som snakker om. For på merkelig vis har vi klart å gjøre det å bli eldre, i en kropp som naturlig forfaller, til noe skamfullt (heia mennesker!). Av den grunn vet vi ikke noe som helst om hva vi har i vente, er det ikke et supert opplegg?!


Dette showet er en hyllest og en kjærlighetserklæring til hverdagsmennesket. Det er observasjoner av absurde ting vi driver med og ikke minst en gjennomgang av alt gnålet som følger av å ha en kropp. Målet er at du ler masse, men hvem vet, kanskje du lærer noe om vår tids siste tabu: overgangsalderen? Det er bare å glede seg!

 

Dora Thorhallsdottir er standup-komiker, gründer, EQ-terapeut, foredragsholder, forfatter og podcaster (Relasjonspodden). «Overganger» er hennes tredje soloshow. Hennes første forestilling var «Det var ikke sånn det skulle bli» (2013–2015) og deretter fulgte «Familiegreier» (2017–2019), begge satt opp på Latter, deretter Norgesturné.

 

Denne gangen er fokuset kvinner og kropp. Å eldes- og skammes? Really? Har vi tenkt til å fortsette med det eller er det på tide å verdsette det som er, og det som kommer etter den tiden som angår alle, men ingen snakker om? Og hvor komisk er det ikke at vi blir litt koko hele gjengen, men later som om alt er normalt? Bare det er jo et standup-show.

 

Velkommen til Overganger, endelig et show om et tema noe ingen har laget show om før!

 

Regi av Espen Alknes.

Varighet: 1 time og 20 minutter, uten pause

Arrangør: Dora Thorhallsdottir

Show & Teater i Stavanger


Konserter i Stavanger