Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

No e DDE Jul igjen!

04.12.2021

Oslo Spektrum
(Se kart)Pris fra kr 1085,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost
Sitteplasser i Felt 111.


Scandic City kr. 1085
Scandic Victoria kr. 1085
Grand by Scandic kr. 1485
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Oslo

No e DDE Jul igjen! - Oslo Spektrum

DDE inviterer til julefeiring med “No e D.D.E. jul igjen” i Oslo Spektrum, lørdag 4. desember 2021.


Det som startet som et vorspiel til eget julebord ble etter hvert til en årlig turné som har omfattet store deler av landet. Små og store kulturhus er besøkt, og det brede lag av folket har latt seg underholde av bandets egne julesanger, litt tull og tøys, samt en god dose nærhet og ettertanke. Og som en journalist nylig oppsummerte de besøkende; ”publikum besto av alt fra barnefamilier og ungdomsgjenger, til pensjonister og skikkelig D.D.E.-fans”.

 

Nå er det hovedstadens tur. Når D.D.E. i 2021 inviterer til julefeiring i selveste Oslo Spektrum, ønsker bandet å gi folk en varm og god opplevelse i førjulstida.

 

På scenen har DDE med både store og små gjester. Barnekor hører jula til, “Verdens finaste stjernegutt” rører både band og publikum, og for anledningen blir bandet forsterket med blåsere og strykere.

 

Julekonserten “No e D.D.E. Jul Igjen!” bærer samme navn som bandets juleplate fra 1999. I 2008 fikk DDE den store æren å være artist på “Frelsesarméens Juleplate”. Musikken på disse to platene utgjør basisen i familieforestillinga “No e DDE Jul Igjen!”, og for mange blir det ikke riktig jul uten ”Et ord vart lys”, ”Englespellet”, ”Pilgrimsnatt” og den høytidsstemte ”Julenatt over vårres by”.

 

Velkommen til julestemning med D.D.E i Oslo Spektrum lørdag 4. desember kl. 19.30!

Show & Teater i Oslo


Konserter i Oslo