Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Hoel & Albrigtsen

01.08.2020

Chat Noir
(Se kart)Pris fra kr 1135,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost


Scandic St. Olavsplass kr. 1135
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Oslo

Hoel & Albrigtsen - Chat Noir

Vi åpner dørene igjen på Chat Noir og inviterer til et variert sommerprogram tilpasset 200 publikummere i salen. Lørdag 1. august kommer Jørn Hoel og Steinar Albrigtsen.


– Det er få artister som kan skilte med at de har holdt sammen siden de var 6 år. Jørn Hoel & Steinar Albrigtsen har det, og det har gjort de unike stemmene ekstremt samspilte. Denne kvaliteten merker publikum umiddelbart, sammen med den lune nordnorske humoren mellom de to!


Jørn Hoel og Steinar Albrigtsen er et begrep hos det norske folk, både hver for seg som soloartister, og sammen som en akustisk duo. De er vokst opp sammen i Tromsø, og fulgte hverandre på skolen fra første klasse og gjennom alle klassetrinn, til de startet første band sammen i en alder av 12-13 år. Så spilte de sammen i mange år, helt til Jørn først slo gjennom som soloartist på midten av 80-tallet. I 1990 hadde Steinar et like stort gjennombrudd med sin lune country inspirerte roots musikk. Så kom de sammen igjen i 1998 og spilte inn deres først album sammen. Det andre albumet, ”Too rivers one road” kom ut i 2009.


Deres stemmer er totalt ulike, men sammen har de en egen energi, sound og samklang som fenger publikum. I sommer har de spilt en del konserter sammen, og responsen har vært fantastisk. Det ble satt flere publikumsrekorder, og publikum liker disse to sammen.

 

– Vårt musikalske opphav er fra tidlig 70 tallet. Crosby, Stills,Nash & Young, Simon & Garfunkel, Tobben & Ero, og andre akustiske artister fra denne perioden. Det var det som fikk oss til å begynne å spille, og som har gjordt oss til det vi er i dag, sier Steinar.


– Det er en utfordrende oppgave å huske den følelsen man hadde i begynnelsen av karrieren når man selv, både som artist og menneske, har utviklet og endret seg, i takt med musikkbransjen, som har blitt totalforandret. Det er dette utgangspunktet vi hele tiden søker tilbake til, forteller Jørn.


– Det er kanskje dette uttrykket som likevel ligger oss nærmest, som er vår grunntone eller musikalske identitet, om du vil.  Det er dette utrykket vi har med oss inn i arbeidet på hver konsert. Det er alltid spennende å spille med et sånt nakent musikk utrykk. Det er bare oss to og våre gitarer, men vi ”biter” fra oss så det holder, forklarer Steinar.

 

Vi følger selvsagt de gjeldende nasjonale retningslinjene til Helsedirektoratet og gleder oss til se dere igjen på Chat Noir!

Show & Teater i Oslo


Konserter i Oslo