Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Elvis in Concert

03.06.2018

Oslo Spektrum
(Se kart)Pris fra kr 1350,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost
Sitteplasser i Felt 109


Scandic St. Olavsplass kr. 1400
Scandic Victoria kr. 1400
Scandic City kr. 1400
Scandic Solli kr. 1350
Scandic Holberg kr. 1350
Scandic Vulkan kr. 1350
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Oslo

Elvis in Concert - Oslo Spektrum

«The Wonder Of You» – Elvis med live symfoniorkester gjester Oslo Spektrum søndag 3. juni 2018 kl. 19.30.


Elvis Presley Enterprises presenterer «The Wonder Of You». Med tilgang til opptak fra Elvis sine mange live-konserter får vi nå oppleve «Kongen av Rock» på storskjermer med fullt symfoniorkester live i Oslo Spektrum. Du får garantert høre Elvis sine mest kjente rock-roll-sanger og hans såre, inderlige ballader. Du vil også møte kvinnen i hans liv, Priscilla Presley.

 

Priscilla Presley, som håndterer arven etter Elvis, har vært sterkt involvert i utviklingen av det storslagne albumet, «The Wonder of You», og den påfølgende turneen. Tilbakemeldingene fra publikum har vært enorme, og hun er veldig glad over å få muligheten til å komme tilbake til Europa med ti nye forestillinger i 2018. Priscilla Presley, var også sterkt involvert i det forrige suksessalbumet og turneen, «If I Can Dream».

 

Det er bare å glede seg! Showet inneholder arkivopptak av Elvis sine største hits og presenterer en rekke stilarter som Elvis omfavnet – alt fra rock til gospel, til country og ballader. Dette vil garantert bli en overveldende, altoppslukende og fortryllende opplevelse for Elvis sine beundrere og fans.

 

Vi ønsker velkommen til en stemningsfull og minnerik kveld med «Kongen av Rock», Priscilla Presley og live symfoniorkester søndag 3. juni kl. 19.30.

 

Arrangør: Goldstar AS

Show & Teater i Oslo


Konserter i Oslo