Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Bremnes & Mittet

19.12.2023

Chat Noir
(Se kart)Pris fra kr 1315,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost


Scandic St. Olavsplass kr. 1315
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Oslo

Bremnes & Mittet - Chat Noir

Juleturné med Lars Bremnes & Maria Haukaas Mittet.


Etter stor suksess med juleturneen «Ringe inn» i 2022 med 13 utsolgte konserter, drar Maria og Lars på ny runde i førjulstiden 2023. Det blir både kjente og nye stopp på veien, fra Vadsø i nord, til Stavanger i sør.  «Ringe inn» er tittelen på julealbumet de gav ut sammen i 2021, inspirert av kirkeklokkene som ringer inn til jul, og ønsket om at alle skal være velkommen inn et sted når tiden er på det mørkeste.

 

På turneen har de med seg noen av landets beste musikere for å skape julestemning med både nyskrevne julelåter og velkjente sanger.

 

Julens trylleglitter faller på det hellige så vel som det kommersielle, på festen så vel som ensomheten, på barnets forventninger som de voksnes skuffelser. Gjennom sangene i konserten møter man karakterer som spenner fra servitøren på julebordet, via dompapen som ikke liker julenek til jesusbarnet i et parkeringshus. Vise-legendene Terje Nilsen og Jan Arvid Johansen fra nord er også representert. Og i tråd med tittelen på platen fremføres en lys og sølvklingende versjon av klassikeren «Kimer i klokker».

 

Spilletid: 1 time og 20 minutter

Produsent: Skyskraper Artist AS

Show & Teater i Oslo


Konserter i Oslo