Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Alt fra The Beatles 1969

12.10.2019 - 18.01.2020

Oslo Konserthus
(Se kart)Pris fra kr 1075,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost
Nummererte Sitteplasser.


Scandic Holberg kr. 1075
Scandic Vulkan kr. 1095
Scandic Solli kr. 1095
Scandic St. Olavsplass kr. 1145
Grand by Scandic kr. 1545
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Oslo

Alt fra The Beatles 1969 - Oslo Konserthus

"It Was Fifty Years Ago Today"
Reisen avsluttes!Hva sier du hvis vi sier «Come Together», «Let It Be», «Here Comes The Sun» og «Get Back»? Vi sier «Alt fra The Beatles 1969».

 

Det er nå det syvende, og siste året vi står på scenen i Oslo Konserthus for å spre Beatles-musikk i vår serie "It Was Fifty Years Ago Today". Hvert år har vi tatt for oss all musikken The Beatles ga ut 50 år etter den ble innspilt. Det betyr at det har vært syv unike forestillinger med helt forskjellig musikk, og med helt forskjellige sceneløsninger og manus. I år er prosjektet ferdig, og vi har nå kommet oss i mål med å ha spilt absolutt alle låtene fra The Beatles. Det er vi stolte av.

 

For å få vår "tidsreise" med all musikken fra The Beatles på plass slik vi syns det er mest riktig, har vi hele veien holdt oss til datoene for innspillingene i stedet for utgivelsesdatoene. Derfor avslutter vi serien vår med "Alt fra The Beatles-1969" siden 1969 var det siste året The Beatles var samlet i studio.

 

I år stiller vi igjen med samme band og solister som tidligere år. Rockens "grand old man" Trond Granlund går løs på alle Beatles-låter fra 1969 sammen med samme vokalrekke og band som tidligere.

 

Hele historien fortelles som vanlig av selveste fortelleren: Tom Mathisen.

 

Showkonsert-serien er produsert i samarbeid med Oslo Konserthus, og når vi nå framfører "Alt fra The Beatles 1969", så har vil spilt samtlige sanger utgitt av The Beatles "live" for vårt publikum på Oslo Konserthus. 

Show & Teater i Oslo


Konserter i Oslo