Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Urbane Totninger

09.02.2024 - 17.02.2024

Chat Noir
(Se kart)Pris fra kr 1410,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost


Scandic St. Olavsplass kr. 1410
Scandic Victoria kr. 1465
Grand by Scandic kr. 2005
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Oslo

Urbane Totninger - Chat Noir

Urbane Totninger kommer tilbake til Chat Noir i 2024!

Forside

Totens Blad - Skrekkelig morsomt! 

Sommershowet Urbane Totninger har holdt det gående helt siden 2007 i et telt ved Kapp Melkefabrikk i Østre Toten. Konseptet ble raskt en stor suksess og har satt stadig nye publikumsumsrekorder. En sommer solgte de hele 35.000 billetter, og over 300 000 mennesker har besøkt revyteltet i den lille bygda til nå. Det gjør det til Norges populære sommershow!


Nå får Oslopublikumet endelig anledning til å stifte bedre bekjentskap med den populære gruppen når de overtar Chat Noir februar 2024. Med seg i bagasjen har de moderne revynumre av ypperste klasse som garantert vil skape begeistring i hovedstaden. 

 

Urbane Totninger består av en talentfull samling av artister, nemlig Gustav Nilsen, Paul Håvard Østby, Ida Marie Ringerud, Sverre Fredrik Bø Nordheim, Torbjørn Dyrud, Lewi Bergrud, Jon Anders Narum og Håvar Gjestvang. Med sin herlige blanding av standup, parodier, teater og musikk har gruppen fornyet revysjangeren og skapt et show fylt med topp kvalitet i alle ledd.


Flere av karakterene fra showet har blitt populære figurer utenfor scenen, med den mest kjente kanskje være "Håkon Skaug" fra Kraby, som har blitt en velkjent figur på Toten. Totendialekten brukes selvfølgelig i showet.


Historien om gruppen startet med at Gustav Nilsen (fra Kapp) og Paul Håvard Østby (fra Eina), som hadde blitt kjent i standup-miljøet i Oslo, ønsket å lage et show på Toten. Duoen er i dag kjent fra blant annet P4, Gustav som en av landets beste parodikere og Paul Håvard som landets mest kjente ukjente komiker. De fikk med seg Sverre Fredrik Bø Nordheim (fra Starum), samt et band bestående av Torbjørn Dyrud, Håvar Gjestvang, Jon Anders Narum og Lewi Bergrud. Etter en storstilt audition, «Jakten på ei gromjinte», fant de fram til Ida Marie Ringerud fra Bøverbru. Dermed var gruppa Urbane Totninger komplett.

 

Velkommen til Chat Noir vinteren 2024! 

 

Show & Teater i Oslo


Konserter i Oslo