Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Totland & Styve

31.01.2019 - 27.09.2019

Latter, Klubbscenen
(Se kart)Pris fra kr 1125,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost
20 års aldersgrense*


Scandic Solli kr. 1125
Scandic Holberg kr. 1125
Scandic Victoria kr. 1175
Scandic St. Olavsplass kr. 1175
Scandic City kr. 1175
Grand by Scandic kr. 1525
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Oslo

Totland & Styve - Latter, Klubbscenen

Heine Totland og Gisle Børge Styve har klart å etablere noe helt spesielt. Uten egentlig å ha gjort noe særlig mer sammen enn å spille mange konserter, har de etablert et svært trofast og stadig større publikum.


Til sammen har de noe «magisk» som det er vanskelig å sette ord på. Publikum er begeistret, og de to vestlendingene gleder seg over hverandre og sitt publikum. 

Deres forrige forestilling «Musikk e komme for å bli» ble en stor suksess og solgte over 60 000 billetter, i Bergen, Oslo og på turne  over hele landet.

 

Denne gangen utvides også det musikalske bildet/uttrykket i betydelig grad. Gisle Børge har gått til anskaffelse av et praktfullt orgel, et Hammond B3 fra 1959, med krakk og pedaler! Det går faktisk allerede rykter om dette orgelet i det internasjonale orgelmiljøet, og vi regner med en betydelig tilstrømming av orgelinteresserte fra hele verden. Gisle Børge og Heine gleder seg vilt til premieren. 

 

“Musikk folkens” starter der deres forrige forestilling sluttet.  Dere får høre nye livsglade og humoristiske, men også ektefølte versjoner av sanger vi alle kjenner.

 

Du kan glede deg. Nå blir det Musikk Folkens!

 

Spilletid: 1time og 15 minutter.

* Ungdommer under 20 år er hjertelig velkommen i følge med en forelder.

 

 

Show & Teater i Oslo


Konserter i Oslo