Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Stardust

03.02.2021 - 20.02.2021

Edderkoppen Scene
(Se kart)Pris fra kr 865,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost


Scandic St. Olavsplass kr. 865
Scandic Solli kr. 865
Scandic Holberg kr. 865
Scandic Vulkan kr. 865
Scandic Victoria kr. 865
Scandic City kr. 865
Grand by Scandic kr. 1265
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Oslo

Stardust - Edderkoppen Scene

Hilde Louise Asbjørnsen inviterer til et sprudlende musikalsk show som tar oss tilbake til forrige århundre og hennes største heltinner.


Den selvskrevne forestillingen er basert på boken med samme navn, og forteller om 8 utrolige legender på 80 minutter.

 

Musiker, komiker, skuespiller og nå forfatter Asbjørnsen har gitt ut 11 kritikerroste solo-album, gjort store musikal-roller («Chicago», «Cabaret» m.fl.), og vunnet komipriser. Hennes første solo- forestilling «The Lulu Show - Livet er en dans på renter» fikk terningkast 6 i Aftenposten og ble fremført i en periode på 2 år i Oslo, Stavanger, Grimstad og Edinburgh.

 

Nå er Asbjørnsen klar med en solo-forestilling om skjebnen til 8 av sine største musikalske heltinner, fortalt med et tegneserieaktig glimt i øyet og ved hjelp av noen av århundrets største jazz-hits.

 

Bokken Lasson booket sin egen solo-turné i 1895 og gikk i dundrende underskudd, men endte som Norges første kabaret-direktør. Josephine Baker gikk fra rollen som klovn på Broadway til å bli mega-stjerne i Paris, og jobbet som spion for den franske regjeringen under 2. verdenskrig med informasjon om tyske plasseringer sydd inn i undertøyet. Mae West ble kastet i fengsel for å ha «fordervet ungdommens moral» med sin frigjorte, selv-produserte Broadway-musikal «Sex», og ble tidenes største filmstjerne i en alder av 40 år. Bessie Smith slo ned store mannfolk på fest og gav New York-fiffen bakoversveis med sanger om kvinnelig seksualitet som verden aldri før hadde hørt.

 

«Stardust» er et sjokkerende og inspirerende show om dekadense, skam, ekstase og ambisjon på oldemors tid. Med seg på scenen har Hilde Louise en levende jazz-trio som er sterkt delaktig i å transportere oss fra New York i «de glade 20-åra», via Berlin på sitt mørkest, Paris på sitt villeste og Kristiania på sitt mest uskyldige...

Show & Teater i Oslo


Konserter i Oslo