Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Stardust

29.10.2023

Christiania Teater
(Se kart)Pris fra kr 1320,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost


Scandic St. Olavsplass kr. 1320
Scandic Victoria kr. 1370
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Oslo

Stardust - Christiania Teater

Hilde Louise Asbjørnsens kritikerroste og Hedda-nominerte forestilling "Stardust" kommer tilbake til Christiania Teater!

Forside

Aftenposten - Et fyrverkeri, en maraton, en tour de force!


Forside

Tønsberg Blad - Perfekt forestilling!


Forside

Nettavisen - en entertainer på aller øverste hylle! 

Historien tar oss med tilbake til det forrige århundre og hennes største heltinner. Sammen med sin swingende jazz-trio forteller hun historier om synd, skam, ekstase og ambisjoner på oldemors tid.

 

Historien er skrevet av Hilde Louise og hennes medforfatter Teodor Janson og omhandler åtte utrolige kvinneliv på den tiden da jazz var rock’n roll  Med et tegneserieaktig glimt i øyet og ved hjelp av noen av århundrets største jazz-hits forteller hun om skjebnen til sine største musikalske heltinner: Bokken Lasson, Mae West, Bessie Smith, Josephine Baker, Marlene Dietrich, Edith Piaf, Billie Holiday og Marilyn Monroe.

 

«Stardust» er et sjokkerende og inspirerende show om dekadense, skam, ekstase og ambisjon på oldemors tid. Med seg på scenen har Hilde Louise en levende jazz-trio som er sterkt delaktig i å transportere oss fra New York i «de glade 20-åra», via Berlin på sitt mørkeste, Paris på sitt villeste og Kristiania på sitt mest uskyldige...

 

Forestillingen varer i 90 minutter uten pause.

Show & Teater i Oslo


Konserter i Oslo