Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Skilt ved Fødselen

22.09.2021 - 05.02.2022

Latter, Hovedscenen
(Se kart)Pris fra kr 1165,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost
Aldersgrense 20 år*


Scandic St. Olavsplass kr. 1235
Scandic Solli kr. 1235
Scandic Vulkan kr. 1235
Scandic Victoria kr. 1235
Scandic Holberg kr. 1165
Scandic City kr. 1165
Grand by Scandic kr. 1685
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Oslo

Skilt ved Fødselen - Latter, Hovedscenen

Humormusikalske skråblikk i særklasse!


To musikalske humorister fra to generasjoner, Ole Paus og Jon Niklas Rønning, møtes endelig til sin første store forestilling sammen på Latter, Aker Brygge i Oslo. Begge skriver humorlåter om tiden vi lever i og Rønning er velkjent for sin parodi på Paus. Forestillingen får, naturlig nok, tittelen «Skilt ved fødselen».

 

- Dette gleder vi oss veldig til! Vi har vært gode venner i mange år og er veldig glade for at vi skal spille vår nye forestilling sammen på Latter, sier Ole Paus og Jon Niklas Rønning.

 

I «Skilt ved fødselen» får vi høre Paus og Rønnings humorlåter, og det blir helt nyskrevne satiresanger signert duoen. Låtene er arrangert for to stemmer og to gitarer. Selvsagt får også Rønning anledning til å parodiere sin gode venn og kollega.

 

Selv om de er representanter for hver sin generasjon låtskrivere, forenes Paus og Rønning om det samme humormusikalske skråblikket. Med «Pausposten» brøytet Ole Paus vei og er blitt selve malen for humorlåter fra nyhetsbildet. Rønning har videreført tradisjonen på sin måte, både i soloshowet «Jeg reiser alene», med tradisjonsrike musikalske årsoppsummeringer på «Idrettsgallaen» på NRK og i serien «Ukens Rønning», hvor han deler musikalske betraktninger under koronapandemien. Videoen «Familieliv i koronatider» er sett av over 3.2 millioner mennesker på Facebook. Paus har i tillegg meislet seg inn i den norske folkesjela med nasjonale sangskatter som «Mitt lille land» og «Det begynner å bli et liv».

 

Duoen har allerede fått testet ut samarbeidet på Apotekergaarden i Grimstad. I 2020 spilte de forestillingen «Ansikt til ansikt» for utsolgte hus hele sommeren. Paus og Rønning skal også spille årets sommershow på Apotekergaarden i Grimstad før premieren på Latter i høst.

 

- Paus og Rønning er to av Norges mest folkekjære, bejublede låtskrivere og musikalske humorister i særklasse. De står for latter, varme, nærhet og nådeløs treffsikkerhet, og det er en stor glede at Latter får den nasjonale premieren på «Skilt ved fødselen». Denne duoen tror vi Norge vil se mye til etter dette, og vi er glade for å få være med på – nettopp – fødselen, sier produsent Elina Krantz, Stand Up Norge.

 

* Ungdommer under 20 år er hjertelig velkommen i følge med en forelder.

Spilletid: 1 time og 10 minutter.

 

Show & Teater i Oslo


Konserter i Oslo