Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Sister Act

15.09.2022 - 16.12.2022

Chateau Neuf
(Se kart)Pris fra kr 1430,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost


Scandic Holberg kr. 1430
Scandic Solli kr. 1500
Scandic Victoria kr. 1500
Scandic St. Olavsplass kr. 1500
Grand by Scandic kr. 2050
Scandic City kr. 1500
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Oslo

Sister Act - Chateau Neuf

Det er med den største glede Taran/Starworks nå kan presentere høstens store musikal på Chateau Neuf i Oslo.


Den verdenskjente musikalkomedien «SISTER ACT", basert på den bestselgende filmen med Whoopi Goldberg fra 1992, har gått sin seiersgang på musikalscener verden over. Musikalen har vunnet priser på både Broadway og West End, og endelig skal det norske publikummet få oppleve denne fantastiske musikalkomedien!

 

I hovedrollen som Deloris Van Cartier finner vi publikumsyndlingen Anna-Lisa Kumoji, kjent fra Melodi Grand Prix, Stjernekamp og musikaler som The Book Of Mormon og Flashdance. Med seg har hun bl.a. Ingeborg Walther (også kjent fra Stjernekamp og Maskorama bl.a.) og Kevin Mbugua (Stjernekamp), samt Hilde Lyrån, Tom Sterri, Mia Gundersen og flere kjente ansikter.

 

Dette er en musikal ingen vil klare å bli sittende stille til. Handlingen finner sted i og ved et kloster i San Francisco hvor hovedpersonen må ikle seg nonnedrakt og skjule seg fra sin ex.-kjæreste som er etterlyst for mord sammen med resten av nonnene.

 

Her er masse humor og musikk som spenner fra70-tallets disco til storslagne ballader - og ikke minst fantastisk power-gospell !!

 

Dørene åpner: 1 time før

Varighet : 130 min

Show & Teater i Oslo


Konserter i Oslo