Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Sister Act

15.09.2022 - 04.03.2023

Chateau Neuf
(Se kart)Pris fra kr 1550,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost


Scandic Holberg kr. 1550
Scandic Solli kr. 1600
Scandic Victoria kr. 1600
Scandic St. Olavsplass kr. 1600
Grand by Scandic kr. 2100
Scandic City kr. 1550
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Oslo

Sister Act - Chateau Neuf

Det er med den største glede Taran/Starworks nå kan presentere høstens store musikal på Chateau Neuf i Oslo.


Den verdenskjente musikalkomedien «SISTER ACT", basert på den bestselgende filmen med Whoopi Goldberg fra 1992, har gått sin seiersgang på musikalscener verden over. Musikalen har vunnet priser på både Broadway og West End, og endelig skal det norske publikummet få oppleve denne fantastiske musikalkomedien!

 

I hovedrollen som Deloris Van Cartier finner vi publikumsyndlingen Anna-Lisa Kumoji, kjent fra Melodi Grand Prix, Stjernekamp og musikaler som The Book Of Mormon og Flashdance. Med seg har hun bl.a. Ingeborg Walther (også kjent fra Stjernekamp og Maskorama bl.a.) og Kevin Mbugua (Stjernekamp), samt Hilde Lyrån, Tom Sterri, Mia Gundersen og flere kjente ansikter.

 

Dette er en musikal ingen vil klare å bli sittende stille til. Handlingen finner sted i og ved et kloster i San Francisco hvor hovedpersonen må ikle seg nonnedrakt og skjule seg fra sin ex.-kjæreste som er etterlyst for mord sammen med resten av nonnene.

 

Her er masse humor og musikk som spenner fra70-tallets disco til storslagne ballader - og ikke minst fantastisk power-gospell !!

 

Dørene åpner: 1 time før

Varighet: 2 timer og 45 minutter, inkludert pause

Show & Teater i Oslo


Konserter i Oslo