Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Reisen til Julestjernen

28.10.2017 - 16.12.2017

Nationaltheatret
(Se kart)Pris fra kr 1095,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost
Tillegg barn: 390/490 kr inkl. billett (maks 2 barn inntil 12 år, på samme rom)


Scandic St. Olavsplass kr. 1145
Scandic Solli kr. 1095
Scandic Vulkan kr. 1095
Scandic Victoria kr. 1145
Scandic Holberg kr. 1095
Scandic City kr. 1145
Radisson Blu Scandinavia kr. 1190
Radisson Blu Plaza kr. 1190
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Oslo

Reisen til Julestjernen - Nationaltheatret

Julefortellingen over alle julefortellinger er tilbake på Hovedscenen.


Ingen forestilling har blitt spilt så mange ganger på Nationaltheatret som Sverre Brandts Reisen til julestjernen. Historien om Sonja, og hvordan hun til slutt finner igjen julestjernen, har trollbundet barn og voksne i mange generasjoner, helt siden den ble satt opp første gang julen 1924.

 

Det er den prisbelønte regissøren Kjersti Horn som har blåst nytt liv i Brandts eventyrlige univers. Julegleden og teatermagien som i snart hundre år har begeistret små og store, videreføres også i år. Nå som alltid skal forestillingen settes opp på barnas premisser – og fornyes der det trengs for å åpne juleteatertradisjonen for alle barn som vokser opp i dag.

 

Ved å bruke lek, humor og elementer fra hele teaterhistorien, både i scenografi og kostymer, bevares forestillingens varme julenostalgi, og stykkets viktige budskap rendyrkes: Følger man hjertet sitt og er god mot andre, så vil man seire over det som er vondt og vanskelig – et budskap som er minst like relevant i dag som da stykket ble skrevet.

 

Vi lover en uforglemmelig og vakker kveld i teatret for barn i alle aldre. Vi lover også at Sonja får sin julestjerne til slutt. Og som Sverre Brandt skrev til barna i 1924: «Måtte du få din! For det finnes en julestjerne for alle. Det gjelder bare at vi leter på den riktige måten.»

 

Varighet: Ca. to timer og 15 minutter inkl. pause.

Show & Teater i Oslo


Konserter i Oslo