Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Rain Man

12.01.2024 - 09.03.2024

Christiania Teater
(Se kart)Pris fra kr 1540,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost


Scandic City kr. 1540
Scandic St. Olavsplass kr. 1540
Scandic Holberg kr. 1540
Scandic Victoria kr. 1595
Scandic Vulkan kr. 1595
Scandic Solli kr. 1595
Grand by Scandic kr. 2115
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Oslo

Rain Man - Christiania Teater

Christiania Teater kan endelig avsløre den neste storsatsingen på teateret: «Rain Man» får Norgespremiere 11. januar med Nicolai Cleve Broch og Bjarte Hjelmeland i hovedrollene!


«Rain Man» er en morsom og rørende historie basert på den Oscarvinnende filmklassikeren med Tom Cruise og Dustin Hoffman. I teaterforestillingen møter du Nicolai Cleve Broch og Bjarte Hjelmeland i hovedrollene som brødrene Babbitt.

 

Når den selvsentrerte bilselgeren Charlie Babbitt (Nicolai Cleve Broch) mottar nyheten om at hans velstående far har gått bort, ser han muligheten til å arve familieformuen. Gleden blir imidlertid kortvarig når han får vite at faren har testamentert alt til sin hittil ukjente bror Raymond (Bjarte Hjelmeland). Raymond er en person med helt spesielle evner, som har vært bortgjemt på en mentalinstitusjon mesteparten av livet.

 

I håp om å lure til seg formuen «låner» Charlie broren fra institusjonen og setter ut på en reise på tvers av USA. I løpet av den strabasiøse turen opplever Raymond en helt ny verden utenfor institusjonens faste rammer, og Charlie oppdager at Raymond er verdt mer enn han noen gang kunne ha forestilt seg…

 

«Rain Man» er en hjertevarm historie om to brødre som finner tilbake til hverandre på usedvanlig vis. Historien tar oss med på en sjenerøs tidsreise tilbake til 80-tallet og lærer oss betydningen av ubetinget kjærlighet. 

 

Filmen «Rain Man» kom ut i 1988 og har vunnet hele fire Oscar-priser for beste film, manus, regissør og skuespiller. «Rain Man» var den mest inntektsbringende filmen det året og fikk svært gode kritikker verden over. Filmen har blitt en klassiker og gjør for tiden stor suksess som teaterforestilling på de største scenene verden over. Endelig kommer den til Norge med to av landets fremste skuespillere i spissen! 

 

I øvrige roller møter du Anette Amelia Hoff Larsen, Jannike Kruse, Per Frisch og Ulla Marie Broch. Regi er ved Hanne Tømta.

 

Spilletid: 2 timer og 35 minutter inkl. pause

 

Forestillingen produseres etter spesialavtale med MGM On Stage (Darcue Denkert & Dean Stolber) av Over Norge & StarWorks, og presenteres i samarbeid med Nordiska Aps.

 

Basert på MGMN motion picture-filmen med historie av Barry Morrow og manus av Ronald Bass og Barry Morrow.

 

 

Show & Teater i Oslo


Konserter i Oslo