Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Øystein Sunde

08.01.2021 - 20.03.2021

Chat Noir
(Se kart)Pris fra kr 1235,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost


Scandic Holberg kr. 1235
Scandic City kr. 1235
Scandic Vulkan kr. 1255
Scandic Solli kr. 1285
Scandic Victoria kr. 1305
Scandic St. Olavsplass kr. 1305
Grand by Scandic kr. 1705
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Oslo

Øystein Sunde - Chat Noir

«Karusellskapssyk»


Å gå ut og inn av hobbyrommet i seks måneder og møte seg sjøl i døra, kan ta på den mest ihuga modellbygger. «Men nå får det fanken fære meg være nok» sier Sunde idet han signerer avtalen med Chat Noir. Det har kommet nye sanger seilende, får vi vite, og visesangeren er tydelig oppstemt og selskapssyk i anledning det nye stoffet.

 

Øystein Sundes solokarriere begynte på Dolphins  viseklubb i Grensen 18 i Oslo i 1966. «Det var en klubb full av entusiastiske nybegynnere i slutten av ten-årene. Du fikk sitte på en barkrakk og synge tre sanger, og så var det nestemann opp», sier Sunde om denne tiden.  Etter fire år på krakken, kom den første plata, og det tok for alvor fyr i karrieren.

 

Idag kan Sunde se tilbake på en 50 år lang historie full av  plateutgivelser, showsuksesser, TV-produksjoner og samarbeid med de beste i norsk showbizz –  Ingrid Bjørnov, Gitarkameratene, Halvdan Sivertsen, Finn Kalvik, Eldar Vågan, Dizzie Tunes & Grethe Kausland, Hege Schøyen og Vazelina Bilopphøggers – for å nevne noen.

 

På grunn av koronasituasjonen vil vi pr nå kun selge 200 billetter til hver forestilling. Alle gjeldende smittevernregler og nasjonale retningslinjer fra Helsedirektoratet vil bli fulgt, så du kan trygt lene deg tilbake og kose deg.

 

Velkommen til en ny forestilling med Øystein Sunde!

 

Med: Øystein Sunde m/musikere

Spilletid: 1 time og 20 minutter uten pause

Produsent: Spinner Records

Show & Teater i Oslo


Konserter i Oslo