Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Moulin Rouge!

30.08.2023 - 24.02.2024

Chateau Neuf
(Se kart)Pris fra kr 1750,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost


Scandic St. Olavsplass kr. 1750
Scandic Holberg kr. 1750
Scandic City kr. 1750
Scandic Victoria kr. 1800
Scandic Vulkan kr. 1800
Scandic Solli kr. 1800
Grand by Scandic kr. 2300
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Oslo

Moulin Rouge! - Chateau Neuf

Moulin Rouge! The Musical
Musikalen over alle musikaler kommer endelig til Norge!


Forside

Aftenposten - Jeg bobler over i ren musikkteaterglede!


Forside

Radio Riks - En ekstravagant fest med landets beste vokalprestasjoner! 

21 år etter verdenspremieren på Baz Luhrmanns Oscarvinnende filmfenomen Moulin Rouge! –  med Nicole Kidman og Ewan McGregor i hovedrollene, kan vi nå avsløre at den Tony ® award-vinnende Broadwaymusikalen basert på filmen skal settes opp for første gang i Norge i en unik “non-replica”-produksjon.

 

MOULIN ROUGE! THE MUSICAL har premiere 30. august på Chateau Neuf i Oslo, som vil bli fullstendig forvandlet til den legendariske nattklubben i Paris på slutten av 1800-tallet. Tiden er “La Belle Époque” – atmosfæren er magisk!

 

Denne overdådige og stjernespekkede forestillingen vil være den aller største og mest påkostede produksjonen på Chateau Neuf til dags dato.

 

En sanselig eksplosjon med over 70 av musikkhistoriens største hits.

 

MOULIN ROUGE! THE MUSICAL kommer til å bli en ut-av-kroppen-opplevelse. En sexy,  flamboyant sanselig eksplosjon for øyne, ører, hjerte og sjel. En musikal med over 30 av landets beste skuespillere, sangere og dansere på scenen. Et manus med en bevegende kjærlighetshistorie i sentrum. De mest spektakulære kulissene og kostymene. Et vell av kjente og kjære sanger vi kjenner og elsker – både fra filmen og i tillegg mange nye!

 

Over 70 av musikkhistoriens største hits dukker opp i forestillingen. David Bowie, Lady Gaga, Sting, Queen, Elvis Presley, A-ha, Rihanna, The Beatles, The Rolling Stones, Britney Spears, Katy Perry, Joe Cocker, Madonna, U2, Whitney Houston, Elton John og Adele er bare noen av de mange verdensberømte artistene som er representert i showet.

  

SONDRE LERCHE trer ut av komfortsonen som etablert plateartist og debuterer i teateret som musikalartist!  41-åringen fra Bergen debuterte i 2001 med platen «Faces Down» og har deretter stått for en rekke utgivelser såvel i Norge som i USA, hvor han også har bodd i flere år.

 

HEIDI RUUD ELLINGSEN i rollen som «Satine», er Norges ukronede musikaldronning. De siste årene har hun bl.a. vært å se i hovedrollen i musikalen «Så som i himmelen» på Oslo Nye Teater. Heidi har tidligere stått på scenen på Chateau Neuf som «Alex» i «Flashdance».

Mange husker henne også som vinneren av programmet «Drømmerollen» på NRK, som ga henne hovedrollen i «Singing in the Rain» sammen med Kåre Conradi.

 

ANDERS BAASMO spiller "Zidler".  På TV-skjermen og filmlerrettet har Baasmo spilt et bredt spekter av ulike roller, i filmer som BUDDY, 37 ½, MARS OG VENUS, NORD, KON TIKI, WELCOME TO NORWAY, KONGENS NEI og samtlige BURNING-filmer. Han har vært å se i TV-serier som RAN, EN UDØDELIG MANN og DAG. Anders er også den første som har vunnet alle fire store skuespillerpriser i Norge: Heddaprisen for HAMLET, Amandaprisen for for BUDDY, Kanonprisen for NORD og flere Gullruter for EN UDØDELIG MANN og DAG.

 

På rollelisten finner vi også Amanda Kamara, Kirsti Lucena, Hans Marius Hoff Mittet, Jan Martin Johnsen, Modu Bah, Kirsty McDonald, Anna-Lisa Kumoji, Kirsti Lucena og Kayd Wacays samt 12 dansere.

  

Alle hitlåtene (sangene) vil fremføres på orginalspråket (engelsk) mens dialogen vil være på norsk.

 

Varighet: 2 timer og 45 minutter, inkludert pause.

 

Show & Teater i Oslo


Konserter i Oslo