Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Miss Saigon

02.09.2023 - 16.03.2024

Folketeateret
(Se kart)Pris fra kr 1890,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost


Scandic City kr. 1890
Scandic St. Olavsplass kr. 1890
Scandic Victoria kr. 1960
Grand by Scandic kr. 2480
Scandic Holberg kr. 1890
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Oslo

Utsolgt. Kun tilgjengelig via telefon.Miss Saigon - Folketeateret

1. september 2023 er det duket for storslått premiere i Oslo, når en av tidenes mest spektakulære musikaler settes opp på Folketeateret.

Forside

Aftenposten - Miss Saigon i en teknisk og musikalsk perfekt versjon!


Forside

Broadway World - Overwhelming emotionally powerful! 

Endelig skal Norge får oppleve Miss Saigon i en mektig storskalaproduksjon!


- Vi har store ambisjoner for denne produksjonen. Vi skal ha er en storslått scenografi, som blant annet innebærer at et helikopter kommer flyvende inn på scenen, forteller Karianne Jæger i Scenekvelder i forbindelse med lanseringen.

 

Den verdensberømte og gripende kjærlighetshistorien tar oss med til Saigon mot slutten av Vietnamkrigen. Her blir vi vitner til forbudt kjærlighet mellom den amerikanske soldaten Chris og den foreldreløse vietnamesiske jenta Kim som blir tvunget til å jobbe på nattklubben og bordellet «Dreamland». Krigens kaos skaper hjerteskjærende dramatikk når Saigon faller og Chris må forlate Kim. Etter hvert som årene går og Chris ikke klarer å få kontakt med Kim, prøver han å gå videre med livet og gifter seg på nytt. Kim føder imidlertid sønnen til Chris og venter trofast på at han kommer tilbake. Når omstendighetene bringer Chris tilbake til Vietnam, får han vite sannheten.

 

Miss Saigon har gått sin seiersgang over hele verden, og er en av de mest spennende og rørende musikalene som noensinne er laget. Forestillingen er skrevet av franskmennene Claude-Michel Schönberg og Alain Boublil, som også er skaperne av Les Misérables.

 

Dette blir en kjempefest og en forestilling du garantert må få med deg på Folketeateret i Oslo i 2023. Publikum kan glede seg til storslått scenografi, mektig musikk og den mest ambisiøse produksjonen fra Scenekvelder til nå!

 

I hovedrollene:
Sigurd Marthinussen spiller “Chris”
Catharina Vu spiller “Kim”
Espen Grjotheim spiller “John”
Duc Mai-The spiller “The Engineer”
Sanne Kvitnes spiller “Ellen”
Karen Bernardino spiller “Gigi”
Trung Tong spiller “Thuy”

 

Varighet:

2 timer og 40 minutter inkl. pause

Show & Teater i Oslo


Konserter i Oslo