Meld deg på nyhetsbrev
Populære Eventer

Meg og Dolly

10.02.2022 - 19.02.2022

Christiania Teater
(Se kart)Pris fra kr 1355,-

pr. person i dbl.rom
inkl. billett, rom og frokost


Scandic St. Olavsplass kr. 1355
Telefonbestilling:

Mandag - Fredag 09 - 16

Oslo

Meg og Dolly - Christiania Teater

- Hanne Sørvaag elsker Dolly Parton.


«Dolly Parton og Hanne Sørvaag er rett og slett en god match» skrev pressen etter premieren. Gjør deg klar for høstens store kritikerroste showkonsert som hyller «the one and only» Dolly Parton. Med over 3000 låter i bagasjen og 40 år siden superhiten «9 to 5» ble gitt ut er det klart for å feire en av nåtidens største artister i forestillingen «Meg og Dolly». På scenen står den folkekjære artisten Hanne Sørvaag som skal ta deg med på en musikalsk reise i Dollys univers sammen med et stjernelag av musikere. Hanne har elsket Dolly siden hun var en liten jente, og hun har vært en stor inspirasjon for Hannes karriere.

 

Dette vil du merke gjennom historier, opplevelser og låter i forestillingen «Meg og Dolly». Dolly Parton har vært aktiv som artist i om lag 70 år og har gitt oss en rekke store hits. Hvem husker vel ikke låtene «Jolene», «Here You Come Again», «Islands in the Stream» og «I Will Always Love You» som også Whitney Houston hadde stor suksess med?

 

ANMELDELSER - Gåsehudfaktor 10 – Romerikes Blad - Publikum jublet – Arendalstidende - Hun er dyktig både som sanger og formidler – Harstad Tidende

Show & Teater i Oslo


Konserter i Oslo